برای مهاجرت به کانادا روشها و مسیرهای مختلفی وجود دارد که این مسیرها و گزینهها برای هر فرد با توجه به شرایط او متفاوت خواهد بود. از میان روشهای متعدد مهاجرت به کشور کانادا در این مطلب قصد داریم به توضیح راجع به اقامت کانادا از طریق کارآفرینی و به طبع آن دریافت ویزای کانادا بپردازیم و با کلیات و جزئیات این برنامهی مهاجرتی آشنا شویم. برای اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت کانادا از طریق کارآفرینی با وکیل مهاجرت به کانادا سپهر فلاحتی در ارتباط باشید.
فهرست مطالب
Toggleآشنایی با برنامه کارآفرینی کانادا
یکی از راههایی که میتوان با استفاده از آن اقامت دائم کانادا را دریافت نمود اقدام به مهاجرت از طریق ویزا کارآفرینی کانادا است. سوالی که در این جا مطرح میشود این است که، چطور با کارآفرینی به کانادا مهاجرت کنیم؟ برای دریافت جواب این سوال توصیه میکنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید.
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارآفرینی برای چه افرادی مناسب است؟ مهاجرت به کانادا از طریق این روش و برنامهی مهاجرتی برای افرادی مناسب است که در کشور خود صاحب کسب و کاری هستند و قصد دارند که این بیزینس خود را در کشوری مانند کانادا نیز راهاندازی کرده ادامه و توسعه دهند.
شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی چیست؟
برای اقدام و مهاجرت از طریق این برنامه مانند تمامی برنامههای مهاجرتی شرایطی وجود دارد؛ این شرایط شامل موارد زیر خواهند بود:
- متقاضی میبایست حداقل ۳ سال در ۵ سال گذشته را سابقهی مدیریتی در بیزینس داشته باشد
- حداقل ۵ کارمند و پرسنل بیمه شده و حقوق بگیر داشته باشد
- متقاضی میبایست مالک حداقل ۳۴ درصد از سهام شرکت باشد
- سرمایه و تمکن مالی مناسب داشته باشد
- مدرک زبان با حداقل نمره را داشته باشد
- عدم سوء سابقه و مجازات کیفری
به طور خلاصه میتوان گفت که از شرایط ویزای کارآفرینی کانادا این است که متقاضی باید شرکتی را با آدرس و شماره تلفن مشخص در کانادا راهاندازی کند و حداقل یک کانادایی را که هیچ رابطهي خانوادگی و آشنایی با او ندارد نیز استخدام کند. از زمان ورود به کانادا، به متقاضی ویزا کارآفرینی کانادا 3 سال فرصت داده میشود تا کسب و کار خود را راهاندازی نماید. دولت مرکزی کانادا به هر استان این اختیار را داده است تا قوانین و شرایط ویزای کارآفرینی را بر اساس نوع کسب و کار مورد نیاز و شرایط محلی استان خود تعیین کنند.
مدارکی که برای اقامت کانادا از طریق کارآفرینی مورد نیاز است
برای مهاجرت به کانادا و دریافت ویزای کانادا از طریق برنامه کارآفرینی مدارکی نیاز است که متقاضی باید این مدارک را ارائه دهد. در ادامه به معرفی این مدارک خواهیم پرداخت:
- داشتن مدرک زبان آیتلس با نمرهی حداقل (۴ الی ۵) یا مدرک CLB5
- معاینات پزشکی و تأیید آنها توسط وزارت بهداشت و پزشک معتمد اداره مهاجرت در هر استان
- مدارک تحصیلی و دانشگاهی متقاضی
- کپی پاسپورت معتبر و یا شناسنامه متقاضی
- دارا بودن مدارک عدم سوء پیشینه
- مدارک مورد نیاز برای اثبات توانایی و تمکن مالی
- مدارک مربوط به سابقهی مدیریتی
- ارائهی سند و مدارک ازدواج (در صورت متاهل بودن متقاضی)
هر استان در کانادا شرایط، مقررات و همینطور امتیازات متفاوتی برای برنامهی کارآفرینی دارد در ادامه با برنامهی کارآفرینی در برخی از استانهای کانادا آشنا خواهیم شد.
برنامه کارآفرینی استان انتاریو
متقاضیان ویزای کارآفرینی کانادا باید به دنبال دریافت یک مجوز کار موقت برای راهاندازی و شروع کسب و کار خود در انتاریو باشند. هدف از این برنامه اجرای طرحهای تجاری جدید یا خرید امتیاز برای یک کسب و کار است. افرادی که به تعهدات خود در این قرارداد عمل میکنند میتوانند اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند. مدت زمانی که متقاضی در این پروسه سپری میکند به صورت میانگین حدود یک الی دو سال خواهد بود. لازم به ذکر است که حداقل میزان سرمایه برای شهر تورنتو در انتاریو نسبت به بقیهی شهرهای این استاد کمی بیشتر است.
برنامه کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا
این استان دارای مالیات کم، هزینههای کم برای راهاندازی یک تجارت و امکانات رفاهی خوبی است پس در نتیجه، تعداد متقاضیان ویزای کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا نسبت به دیگر استانها زیاد است. مدت زمانی که متقاضی در این پروسه تا حضورش در مقصد ممکن است زمان ببرد حدود یک تا دو سال خواهد بود. برای اقدام برای دریافت ویزا کارآفرینی کانادا در استان بریتیش کلمبیا داشتن مدرک زبان آیلتس ۴ نیز برای متقاضی کفایت میکند البته اگر دیگر شرایط نوشته شده در ابتدای این مطلب را برآورده نماید.
تا اینجا با دو استان پر تقاضا برای ویزای کارآفرینی کانادا آشنا شدیم و اما استانهای دیگری که میتوان از طریق این برنامهی مهاجرتی وارد آنها شد و ویزای کانادا را دریافت نمود:
- برنامهی کارآفرینی استان منیتوبا،
- برنامه کارآفرینی استان کبک،
- برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک،
- برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان،
- برنامه کارآفرینی استان نوا اسکوشیا
شرایط برنامهی کارآفرینی در کبک کانادا به چه صورت است؟
استان کبک به طور معمول قوانین متفاوتی نسبت به دیگر استانهای کانادا را دارد که برنامه اقامتی ویزای کارآفرینی نیز از این قوانین متفاوت مستثنی نیست. شرایط کارآفرینی در استان کبک به شرح زیر است:
متقاضی ویزای کارآفرینی استان کبک میبایست ثابت کند که تمکن مالی مناسبی برای این برنامهی مهاجرتی دارد. همیچنین متقاضی باید سابقهی مدیریتی به مدت حداقل دو سال را داشته باشد. داشتن گواهی عدم سابقهی کیفری نیز یکی دیگر از شرایطی است که متقاضی باید برآورده نماید و آن را به اداره مهاجرت استان کبک ارائه کند. از دیگر شرایط مورد نیاز متقاضی ویزای کارآفرینی در استان کبک داشتن نامه سلامت جسمی است که تستها زیر نطر پزشکی معتمد انجام میگیرد و نتیجه به استان مورد نظر ارائه میشود.
مزایای ویزا کارآفرینی کانادا
این برنامهی مهاجرتی مزایایی برای متقاضی و خانوادهی او دارد که میتواند گزینهی مناسبی برای افراد واجد شرایط باشد. با ما در ادامه برای آشنایی با مزایای کارآفرینی همراه باشید.
- دریافت اقامت دائم متقاضی و همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال او
- عدم نیاز به سطح و نمرهی زبان بالا (در حد برآورده کردن ملزومات زبان کفایت میکند)
- همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال متقاضی اجازهی تحصیل و کار در این کشور را خواهند داشت
- پس از حضور متقاضی به مدت ۳ سال در کشور کانادا، پاسپورت دریافت خواهد شد
- در صورتی که بیزینس و یا شرکتی که کارآفرین تاسیس کرده سود ده نباشد، اقامت او و خانوادهاش باطل نخواهد شد
- متقاضی پس از دریافت پاسپورت کانادا میتواند از امکاناتی که یک شهروند کانادایی دارد بهرهمند شود
به عنوان نکتهی پایانی این موضوع را مد نظر قرار دهید که اگر متقاضی ویزای کارآفرینی کانادا هستید در شهرها و استانهایی که جمعیت کمی وجود دارد ممکن است کسب و کار شما با کمبود نیروی متخصص در آن مکان رو به رو شود و به راحتی نتوانید کسب و کار خود را توسعه دهید. پیشنهاد میکنیم با متخصصان امور مهاجرتی در ارتباط باشید و از راهنماییهای متخصصان و کارشناسان این حوزه برای انتخاب بهترین مسیر و گزینه برای آیندهی خود استفاده نمایید. امیدواریم با مطالعهی این محتوا سوالی که در ابتدای این مطلب مطرح کردیم تحت عنوان چطور با کارآفرینی به کانادا مهاجرت کنیم؟ برای شما عزیزان پاسخ داده شده باشد.
در موسسه مهاجرتی SEP Immigration تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و موسسه مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن موسسه است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این موسسه مهاجرتی سعی خواهیم کرد تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن روشهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم. موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی از پله اول مهاجرت، همراه شما خواهد بود!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.
آیا متقاضی ویزای کارآفرینی میتواند خانوادهاش را با خود به کانادا ببرد؟
متقاضی میتواند همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال خود را همراه با خود به کانادا ببرد.
نمره زبان برای دریافت ویزای خوداشتغالی چقدر باید باشد؟
داشتن حداقل نمره ۵ آیلتس لازم است.