همانگونه که میدانید، پاسپورت کانادا یا به اصطلاح فرانسوی (Passeport Canadien) گذرنامهای است که به شهروندان این کشور امکان سفر به کشورهایی که قرارداد روادید با این کشور را دارند میدهد. پاسپورت کانادا از معتبرترین پاسپورتهای جهان میباشد. کشور کانادا به دلیل جایگاه اول به لحاظ رونق اقتصادی و سطح کیفی زندگی مردم این کشور، همچنین توجه زیاد به حقوق شهروندان، برخورداری از رفاه اجتماعی و امنیت بالا از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان محسوب میشود. شاخص گذرنامهای این کشور به لحاظ آزادی سفر رتبه نهم در سطح جهانی را به خود اختصاص داده است. برای مهاجرت به کانادا با وکیل مهاجرت به کانادا همراه باشید.
فهرست مطالب
Toggleاعتبار پاسپورت کانادا
فاکتور های زیادی در اعتبار پاسپورت کانادا دخیل هستند که از جمله مهمترین آنها سطح کیفی زندگی مردم کشور کانادا و همچنین میزان توسعه روابط دیپلماتیک دولت این کشور میباشد.
اعتبار پاسپورت کانادا، مطابق با آخرین نتایج منتشر شده از ارزیابیهای اعتبار سنجی گذرنامههای جهان از سوی وبسایت رسمی Passport index، رتبه چهارم جهانی را در سال 2020 به خود اختصاص داده است. بی شک شرایط پاسپورت کانادا به گونهای است که از قدرتمندترین و معتبرترین پاسپورتهای دنیا میباشد. برخورداری از پاسپورت این کشور با امتیازات مثبتی از حقوق شهروندی، از جمله حق تحصیل فرزندان، حق بیمه، ارتقاء سطح شغلی، حق رأی و… همراه است که می تواند فرصت بی نظیری را برای افرادی که خواستار دریافت پاسپورت این کشور هستند، فراهم نماید.
اخذ پاسپورت کانادا
چگونه پاسپورت کانادا بگیریم؟ دریافت پاسپورت کانادا به معنای شهروندی شما در این کشور و داشتن تابعیت این کشور می باشد. اعطای تابعیت به افراد متولد شده در کشور کانادا حتی در صورت داشتن والدین غیرکانادایی، از جمله مزیت های داشتن پاسپورت اقامت کانادا محسوب میشود. دریافت پاسپورت کانادا با روشهای مهاجرتی مختلف و متنوعی امکانپذیر است. شما میتوانید با انتخاب یکی از این روشها نسبت به اخذ پاسپورت کانادا اقدام فرمایید.
از جمله روشها برای جواب به سوال چگونه پاسپورت کانادا بگیریم؟ میتوان به گرفتن پذیرش از دانشگاه های این کشور جهت تحصیل، سرمایه گذاری در کانادا و استارت آپ و دریافت اجازه کار اشاره کرد. پاسپورت کانادا از طریق سرمایه گذاری میتواند منجر به اقامت دائم در این کشور بشود.
چگونه پاسپورت کانادا بگیریم؟
همان گونه که ذکر شد، از طرق مختلفی میتوان نسبت به دریافت پاسپورت کانادا اقدام نمود که از جمله آنها میتوان به سرمایهگذاری، کار، تحصیل در این کشور و ازدواج اشاره کرد. برای این منظور کافیست یکی از این روشهای مهاجرتی را انتخاب کرده و نسبت به اخذ پاسپورت خود اقدام کنید.
شهرهای مقرون به صرفه برای زندگی در کانادا
معیار و ملاک این کشور برای دریافت پاسپورت، سیستم امتیاز بندی است که اصطلاحا به آن Point Base Sistem گفته میشود. این بدان معناست که نظر شخصی آفیسر ویزای شما در آن دخیل نبوده و صرفا برخورداری از امتیازات مثبت توسط شخص شما ملاک دریافت پاسپورت خواهد بود؛ درحقیقت به هر میزان که تواناییها و سطح رزومهی شخصی شما بالاتر باشد، از امتیاز بیشتری برای اخذ پاسپورت این کشور برخوردار خواهید بود.
شما باید طی مراحل خاصی که از سوی این کشور مشخص شده است، موفق به دریافت امتیازات خاصی شوید که در ادامه شرح داده میشوند.
در اولین مرحله از امتیاز بندی جهت اخذ پاسپورت کانادا، شما باید از 100 امتیاز تعیین شده در این مرحله، حداقل ۶۷ امتیاز را از آن خود نمایید تا بتوانید به مرحله دوم از امتیازبندی که به آن Pool ویا استخر مجازی گفته میشود وارد شوید.
در اولین مرحله، شما بر اساس سن، مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی، مدرک تحصیلی، داشتن پیشنهاد و موقعیت شغلی در این کشور، انطباق پذیری و وفق با محیط وداشتن سابقهی کاری، موفق به کسب امتیاز خواهید شد.
درمرحله دوم، درخواست شما به مدت حدودا یک سال در Pool و استخر مجازی شما باقی خواهد ماند و دولت این کشور بر اساس یک سیستم امتیاز بندی مجزا اقدام به سنجش افراد میکند و برای کسانی که موفق به دریافت امتیازات بیش تری شدهاند، دعوت نامه ارسال میکند. شما باید در این مرحله از 1200 امتیاز تعیین شده، موفق به کسب حداقل 435 امتیاز شوید. اگر در طول یک سال موفق به کسب امتیازات نشوید، درخواست شما از استخر امتیازات حذف خواهد شد و باید مجددا با ساخت پروفایل شخصی اقدام به در خواست پاسپورت نمایید.
شرایط پاسپورت کانادا
در سیستم امتیاز بندی، بیشترین امتیاز در بخش مدرک زبان فرانسه و یا انگلیسی، حداکثر 28 امتیاز میباشد. همچنین برای امتیازبندی سن افراد، بالاترین امتیاز متعلق به افرادی است که دارای سن 18 تا 35 سال میباشند که از امتیاز 12 برخوردار میگردند. براساس میزان تحصیلات شما، امتیاز این قسمت از مرحله اول، بین 5 تا 25 امتیاز میباشد.
با پاسپورت کانادا به چه کشورهایی میتوان سفر کرد؟
سوالی که بسیاری از افراد از ما میپرسند این است که: با پاسپورت کانادا به چه کشورهایی میتوان سفر کرد؟ برخورداری از پاسپورت کانادا به شما این امکان را میدهد که به راحتی و بدون اخذ ویزا به 183 کشور جهان از جمله، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، آلمان، برزیل، هنگ کنگ، اتریش، فرانسه، یونان، مجارستان وبسیاری دیگر از کشورها سفر کنید.
برخی از کشورهایی که با داشتن پاسپورت کانادا میتوان سفر کرد
- آرژانتین
- اتریش
- استرالیا
- برمودا
- باهاما
- بولیوی
- بلاروس
- بلژیک
- شیلی
- بلغارستان
- آلبانی
- برزیل
- بوسنی
- چک
- کروواسی
- کلمبیا
- اکوادور
- دانمارک
- فنلاند
- فرانسه
- اسرائیل
- مجارستان
- اندونزی
- فیلیپین
- هلند
- نروژ
- سنگاپور
- صربستان
- قطر
- تایلند
- اسپانیا
- سوئد
- امریکا
- بریتانیا
- اوکراین
- تونس
- سوئیس
در موسسه مهاجرتی SEP Immigration تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و موسسه مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن موسسه است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این موسسه مهاجرتی همواره سعی میکنیم تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن راهکارهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم.
همراه شما در مسیر موفقیت هستیم!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.
آیا با داشتن پاسپورت کانادا می توان به کشور دیگری سفر کرد؟
بله با دریافت پاسپورت کانادا میتوان به چندین کشور مختلف مسافرت داشت.
داشتن پاسپورت کانادایی چه مزایایی دارد؟
امکان استفاده از شرایط تحصیلی و درمانی رایگان، دارا بودن حقوق شهروندی. برای اطلاع بیشتر این مقاله را مطالعه نمایید.