ویزای کارآفرینی کانادا

business or investor Visa

 کانادا یکی از کشورهایی است که هر ساله افراد زیادی به آن‌جا مهاجرت می­‌کنند. ایرانیان نیز از این قاعده مستثنی نیستند. انواع ویزاهای مهاجرتی وجود دارند که از آن طریق می­تواند اقامت دائم یا موقت کشور کانادا را اخذ نمود. یکی از این انواع ویزا، ویزای کارآفرینی کانادا است که افراد زیادی متقاضی دریافت این ویزا هستند. امروزه با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی موجود، بسیاری از افراد ترجیح می­دهند برای ادامه­ فعالیت کاری خود و کارآفرینی در حوزه­ مورد نظرشان، به کشور کانادا مهاجرت کنند. از این رو با کمک گرفتن از وکیل مهاجرت به کانادا  اقدام به مهاجرت کارآفرینی کانادا می­‌کنند.

به­ طور کلی کشور کانادا از استارتاپ‌هایی که توانایی راه­ اندازی کسب­ و کار‌های جدید را در این کشور دارند، استقبال می­‌کند. این مسئله به آن دلیل است که این کشور به اشتغال ­زایی و بهبود محیط کاری و کاهش نرخ بیکاری در آینده از این طریق امید دارد. از این رو به شرکت­ هایی که قصد سرمایه گذاری در کانادا و اشتغال ­زایی را در این کشور دارند، ویزای کارآفرینی اعطا می­‌کند. این مسئله می­تواند باعث ایجاد رقابت و در نتیجه رشد بیش­تر در بین شرکت‌­ها و کارآفرینان مختلف گردد.

فهرست مطالب

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا یکی از بهترین روش­‌های مهاجرت به این کشور است. این ویزا در ارتباط با استان­ های مختلف کشور کانادا است و به همین علت به آن مهاجرت استانی یا PNP گفته می­شود. افراد برای گرفتن این نوع ویزا باید از طریق استان موردنظر خود پرونده تشکیل دهند. این نوع ویزا در مقایسه با برخی دیگر، مزایای قابل­ توجهی دارد. از جمله این که فرد می ­تواند اقامت دائم کشور کانادا را دریافت نماید. بسیاری از افراد ترجیح می­دهند تا خانواده­ خود را همراه با خود داشته باشند. مهاجرت کارآفرینی کانادا به شما اجازه می­دهد تا همسر و فرزندانتان را نیز با خود به همراه ببرید. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که فرزندان شما باید زیر سن قانونی باشند.

برای اخذ ویزای موقت کشور کانادا نیاز به مراجعه­ حضوری نیست و می­توانید به­ صورت آنلاین اقدام نمایید. برای مهاجرت کارآفرینی کانادا نیازی نیست که ب­صورت حضوری به کنسول گری مراجعه کنید. برای انجام مراحل قانونی کار خود می­‌توانید به دفاتر ذیصلاح کارآفرینی برای برنامه‌های استانی مراجعه نمایید. به این ترتیب پرونده­ شما برای بررسی‌های بعدی به استان موردنظر فرستاده می­ شود و مراحل اخذ ویزا مرحله به مرحله پیش می­ رود.

برای اخذ این نوع ویزا، باید ایده­ خلاقانه و خوبی داشته باشید که از طریق آن بتوانید در این کشور اشتغال­ زایی کنید وبه کسب درآمد نیز بپردازید. پس از آن که از سمت دولت کانادا تایید شدید، می­توانید با شرکت­ های خصوصی که در این کشور مشغول به­ کار هستند، همکاری داشته باشید و از وام­ های دولتی و سایر وام­ ها در این کشور بهره ­مند گردید. در این مسیر نیز می­توانید از مشاوران و کارشناسان مجرب نیز کمک بگیرید تا در مسیر درست خود گام بردارید.

برای آن که بتوانید ویزای کارآفرینی را دریافت نمایید و در آن کشور به اشتغال ­زایی بپردازید، باید سرمایه­ کافی داشته باشید و با توجه به شرایطی که با آن مواجه می­‌شوید قدرت ریسک داشته باشید. هم­چنین باید مهارت و تجربه­ کافی را در امور مدیریتی و مدیریت کسب و­کار داشته باشید تا بتوانید در کنار مشکلات احتمالی به بهترین شکل ممکن پیش بروید.

دولت کانادا میزان سرمایه و مهارت شما را بررسی خواهد کرد. هم­چنین ایده و طرح شما را مورد ارزیابی قرار می­دهد تا بتواند با اطمینان بیش­تری این ویزا را به شما اعطا کند. پس از آن که موارد گفته شده توسط دولت کانادا تایید شد، ویزا و اقامت دائم کشور کانادا در اختیار شما قرار خواهد گرفت. می ­­توانید پیش از آن که برای سرمایه گذاری در کانادا و گرفتن ویزا اقدام کنید، ایده و طرح کارآفرینی و استارتاپ خود را با مشاوران دیگر مطرح کنید و تا جایی که نیاز به اصلاح دارد، آن را بررسی کنید تا احتمال اخذ ویزا بالاتر رود.

تفاوت کارآفرینی کانادا با کاریابی کانادا چیست؟

شاید دغدغه و سوال شما هم این باشد که کارآفرینی بهتر است یا پیدا کردن کار در کانادا؛ تفاوت‌های زیادی بین این دو برنامه شغلی وجود دارد.

طبیعتا کارآفرینی ریسک دارد. اگر برنامه کارآفرینی به درستی برنامه ریزی نشود، ممکن است تمام سرمایه خود را از دست دهید. در صورتی که پیدا کردن شغل خطرات نسبتا کمی دارند. به عبارت دیگر حتی اگر شغل خود را از دست بدهید، از دست دادن سرمایه را قرار نیست تجربه کنید.

اینکه برنامه مهاجرتی شما Work Permit (کاریابی کانادا) باشد یا Entrepreneur Program (کارآفرینی کانادا) بسته به تصمیم شما بر اساس شرایطتان دارد. اطلاعات بیشتر در مورد کاریابی در کانادا را در مطالب دیگر سایت توضیح دادیم و در ادامه این مقاله شرایط برنامه کارآفرینی در کانادا شرح داده شده است:

برای اخذ ویزا کارآفرینی کانادا چه شرایطی باید داشته باشید؟

پیش از هر چیز باید اشاره کنیم که مهم­ ترین چیز برای اخذ این ویزا، داشتن طرح و ایده­ خلاقانه و خوب است. پس از آن باید مدرک زبان داشته باشید و حداقل نمره­ 5 را در آن کسب نمایید که این نمره در مقایسه با ویزای تحصیلی کانادا، نمره‌­ی پایین­ تری است. شرط دوم آن است که بتوانید نامه­ ساپورت بگیرید. در کنار این موارد باید حداقل یک سال در دانشگاه تحصیل کرده باشید.

سوء ­پیشینه و مشکلات پزشکی شما نیز پیش از اخذ ویزا بررسی می­گردد تا در صورت بروز مشکل پیگیری شود. یکی از مهم­ ترین شرط­ های اخذ ویزا کارآفرینی یا ویزای استارتاپ کانادا این است که شما از تمکن مالی خوبی برخوردار باشید. بسیاری از افراد به همراه خانواده­ خود به این کشور مهاجرت می ­کنند. پس باید بتوانند زندگی خود را مدیریت نمایند و از خانواده­ خود حمایت مالی بکنند. معمولاً گفته می­شود که افراد باید توانایی آن را داشته باشند که 6 ماه اول از زندگی خود و خانواده ­شان بتوانند حمایت مالی داشته باشند.

الزامات اولیه­ ویزا کارآفرینی کانادا

برای آن که بتوانید از طریق این نوع ویزا یا ویزای استارتاپی به کانادا مهاجرت کنید، ابتدا باید صاحب سهام یک بیزینس یا مالک آن باشید. در زمان اخذ این ویزا سابقه­ کاری و بیزینسی شما بسیار اهمیت دارد. فعالیت و مدیریت در زمینه­ کسب ­و کار و کارهای مدیریتی یکی از الزاماتی است که برای درخواست ویزای کارآفرینی باید به آن توجه داشته باشید. هدف از اعطای این ویزا از سوی دولت کانادا این است که شما بتوانید برای عده ­ای از شهروندان کانادایی موقعیت شغلی ایجاد کنید. پس طرح و بیزینس شما باید به ­نحوی باشد که از طریق آن بتوانید شهروندان کانادایی را استخدام نمایید.

استاندارد های کارآفرینی در کانادا

کانادا مکانی جذاب برای شروع کسب و کار است، چرا که وضعیت کارآفرینی در کانادا به طور کلی قانونمند است و در مقایسه با سایر اقتصادهای توسعه یافته مطلوب است. اما مطابق با آمار روز اقتصاد کانادا تعداد کسب و کارهای جدید کمتر از قبل شده است و بیشتر صاحبان مشاغل کوچک و متوسط ​​در حال پیر شدن هستند. کارآفرینی در خاک کانادا بیشتر به مثابه برنامه‌ای پس از بازنشستگی افراد ثروتمند با میانگین سنی 50 تا 65 سال است.

در نظر داشته باشید که قانونمند بودن کانادا بر پایه استاندارد‌هایاقتصاد‌های توسعه یافته استوار است که داشتن آگاهی از این موراد می‌تواند بر دقت تصمیمتان بیفزاید. دو مورد از مهم ترین استاندارد‌های مربوط به اقتصاد جهانی عبارتند از مصادره شدن اموال در صورت تخطی از قانون و کنترل فساد به منظور جلوگیری از منفعت طلبی‌های شخصی است که به اقتصاد کشور آسیب وارد می‌کند. بهتر است پیش از سرمایه گذاری نرخ این دو معیار را در کشور مدنظرتان بررسی کنید، آمار و اطلاعات کانادا نشان می‌دهد که این کشور با نرخ یک از هفت در مصادره اموال و 1.97 + از 2.5 در کنترل فساد گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری محسوب می‌شود.

شرایط مهاجرت کارآفرینی کانادا

در مرحله­ اول باید گواهی سلامت و عدم سوء ­پیشینه­ خود را به استان موردنظر ارائه نمایید. هر استان متناسب با وضعیتی که در آن وجود دارد، شرایط خاصی را تعریف می­ کند که فرد متقاضی باید آن­ها را در نظر گیرد. فرد باید از سوابق مدیریتی که استان موردنظر او تعریف می­کند، برخوردار باشد و سابقه­ کاری کافی را داشته باشد. سرمایه­ کافی با توجه به هر استان متفاوت است و فرد باید حداقل سرمایه­ مورد نیاز برای استان انتخاب خود را دارا باشد. فرد باید بر اساس سیستم امتیاز‌دهی استانی حداقل امتیاز موردنظر استان مربوطه را دارا باشد تا بتواند ویزای کارآفرینی استان مدنظر را اخذ نماید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کارآفرینی کانادا

چک لیست مدارک شما برای دریافت ویزای کارآفرینی آمادست:

ردیفمدارک لازم برای ویزای کارآفرینی کانادا
1گواهی عدم سوپیشینه
2مدرک زبان دارای اعتبار
3مدارک تحصیلی
4مدرک اثبات تمکن مالی و بیزینس پلن
5رزومه جهت اثبات سابقه مدیریتی
6پاسپورت و شناسنامه
7سند ازدواج(در صورت تاهل)
8گواهی معاینات پزشکی

نوشتن بیزینس پلن قوی

اگر متقاضی مهاجرت کاری به کانادا هستید باید مطمئن باشید که یک طرح تجاری یا بیزینس پلن قوی برای مهاجرت به کانادا نوشته و ارائه می‌کنید. بیزینس پلن یکی از مهم ترین مدارک در درخواستتان برای مهاجرت کاری است. هرگونه اشتباه یا اطلاعات نادرست در بیزینس پلن می‌تواند منجر به رد درخواست شما شود. شما باید فرآیند را مجدداً تکرار کنید که منجر به از دست دادن زمان، پول و فرصت می‌شود. طرح کسب و کار یا همان بیزینس پلن باید شامل پیش بینی‌هایی برای آینده باشد. بیزینس پلن  قوی به نشان دادن تواناییتان کمک می‌کند. در این طرح باید بر روی آنچه قصد دارید انجام دهید و اینکه چگونه قرار است به اقتصاد کانادا کمک و برای کانادایی‌ها و ساکنان دائمی اشتغال ایجاد کنید، تمرکز کنید.

هیچ الگوی کاملی برای بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا وجود ندارد، اما ما در این قسمت لیستی از مواردی که لازمه هر بیزینس پلن است را آورده‌ایم:

توصیف مدل کسب و کار برای کسب و کار پیشنهادی
شرحی از محصولات یا خدمات
استراتژی بازاریابی برای ارتقای کسب و کار
برنامه استخدام کارکنان
تجزیه و تحلیل جامع سود و ضرر
تحقیقات بازار که روندهای صنعت و نیازهای بازار را در کانادا نشان می‌دهد
تجزیه و تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدید‌ها (SWOT).
پیش بینی چند ساله امور مالی کسب و کار
تجزیه و تحلیل چشم انداز رقابتی
ذکر ارزش پیشنهادی: توضیح مزیت کسب و کارتان نسبت به کسب و کارهای موجود در کانادا
توضیح استراتژی کسب درآمدتان
شرح استراتژی راه اندازی و شروع کسب و کار
چشم انداز بلند مدت کسب و کار

مراحل اخذ ویزای کارآفرینی کانادا

برای آن که بتوانید این ویزا را اخذ نمایید ابتدا لازم است تا ایده ه­ای خلاقانه متناسب با تکنولوژی و نیاز مردم داشته باشید و بیزینس پلن خود را بنویسید. پس از آن باید سازمان ­ها و شرکت ­هایی که برای حمایت از ایده و استارتاپ شما مناسب هستند را پیدا کنید.

پس از آن که مراحل ثبت و پذیرش ایده و طرح موردنظر خود را طی کردید، پس از آن باید از سازمانی که قصد حمایت از شما را دارد، نامه ­ی ساپورت بگیرید. سازمان مربوطه همزمان با این که نامه­ ساپورت را برای شما فرستاد، نامه ه­ای تحت عنوان نامه­ تعهد را برای اداره­ مهاجرت کانادا ارسال می­کند. پس از این مرحله زمان آن می­رسد که سایر مراحل را که در ارتباط با اداره­ مهاجرت کانادا است، انجام دهید. پس از دریافت نامه ها باید برای اقامت و اخذ ویزا، به اداره­ مهاجرت کانادا درخواست دهید.

معمولاً بین 3 تا 6 ماه طول می ­کشد که این مرحله به سرانجام برسد و اداره­ مهاجرت کانادا به درخواست شما پاسخ دهد. در کنار بررسی این مسئله، اقدامات لازم برای دریافت اقامت دائم شما نیز در حال انجام است و روند خود را از طریق این اداره طی می ­نماید. در ادامه ممکن است سازمان­ ها و مراکز دیگری نیز بر روند کار شما نظارت داشته باشند یا نیاز باشد تا طرح و پروژه­ شما را بررسی نماید. پس از به پایان رساندن این مراحل می ­توانید ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپ خود را دریافت کنید و اقامت دائم خود و اعضای خانواده ­تان را دریافت نمایید.

مراحل دریافت ویزای کارآفرینی

فرآیند ویزای کارآفرینی چقدر طول میکشد؟

درنظر داشته باشید که ممکن است حدود یک سال تا 16 ماه پروسه درخواست ویزای کارآفرینی زمان ببرد. معیار‌های تاثیرگذار بر کوتاه و برعکس طولانی تر شدن این بازه شامل استان انتخابیتان، نوع و زمان ثبت درخواستتان و کامل بودن یات نبودن مدارکتتان است.

هزینه دریافت ویزای کارآفرینی کانادا

هزینه‌های اخذ ویزای کارآفرینی را میتوان به هزینه‌های دولتی شامل هزینه بررسی پرونده مهاجرت به همراه هزینه حق اقامت دائم، بررسی پرونده مهاجرت همسر به همراه هزینه حق اقامت همسر و بررسی پرونده مهاجرت فرزند و هزینه‌های شخصی مانند آماده سازی و ترجمه مدارک، هزینه‌های درخواست وکیل و مشاوره تقسیم کرد.

هزینه‌هابه دلار کانادا
بررسی پرونده مهاجرت+ هزینه حق اقامت دائم2140
بررسی پرونده مهاجرت1625
بررسی پرونده مهاجرت همسر+ هزینه حق اقامت دائم همسر1365
بررسی پرونده مهاجرت همسر850
بررسی پرونده مهاجرت 1 فرزند230

چه کسانی می ­توانند ویزا کارآفرینی کانادا را دریافت نمایند؟

اغلب افرادی که برای سرمایه گذاری در کانادا تلاش می‌­کنند، شرایط اخذ این ویزا را پیش از آغاز کار بررسی می ­کنند و با توجه به آن­ها اقدام می­ کنند. این افراد معمولاً از ایده و طرح خود اطمینان دارند و در آن راستا اقدام به اخذ ویزا می ­نمایند. در صورتی که ایده و پروژه آن­ها به اندازه­ کافی مفید و مناسب نباشد، این ایده از سوی کارشناسان رد خواهد شد و آن­ها نمی ­توانند ویزا کارآفرینی و ویزای استارتاپی کانادا را اخذ کنند و در نتیجه نمی ­توانند اقامت دائم این کشور را نیز داشته باشند.

شما می ­توانید برای اصلاح طرح و ایده­ خود با مشاوران و کارشناسان مجرب کمک بگیرید و خود را برای مصاحبه­ پیش رو آماده نمایید. در این مصاحبه ابتدا در مورد انگیزه و هدف شما از کارآفرینی در کانادا پرسیده می­شود و شما باید دلایل خود را در این زمینه به ­خوبی شرح دهید. باید در ارتباط با ایده­ کارآفرینی خود به ­طور کامل اشراف داشته باشید و بتوانید حوزه­ای که می­خواهید در آن به ­فعالیت بپردازید را به­ درستی شرح دهید. در آخر نیز در ارتباط با سرمایه ­گذاری و میزان سرمایه­ شما سوال پرسیده می­شود. شما در ادامه­ بیزینس پلن و طرح کارآفرینی خود باید بدانید که چه میزان می ­خواهید در این کشور سرمایه ­گذاری کنید و درمورد آن به کارشناسان اداره­ مهاجرت کانادا توصیح دهید.

همان‌­طور که پیش از این گفته شد، شرط اخذ این ویزا، ایجاد و تاسیس یک بیزینش جدید در این کشور است. از آن جایی که شرایط کاری و بیزینسی در استان­‌های مختلف کانادا با یک­دیگر متفاوت است، کارآفرینی نیز با توجه به شرایط مختلف در هر استان متفاوت است. عوامل مختلفی مثل نوع ویزایی که ارائه می­شود، میزانی که فرد می­خواهد سرمایه ­گذاری کند و شرایط و مدارکی که برای این کار به آن نیاز دارید، موجب می­شود تا شرایط اخذ ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپی در استان های مختلف کشور کانادا با یک­دیگر تفاوت داشته باشد.

مهاجرت کارآفرینی به کانادا

هدف از ویزای کارآفرینی اشتغال­ زایی و کاهش نرخ بیکاری در کشور کانادا است. از این رو شخصی که برای این ویزا اقدام می ­کند، باید بتواند بیزینس خود را مدیریت کند یا بیزینس جدیدی را ارائه دهد. هم­چنین این فرد می­ تواند بیزینس دیگری را خریداری کرده و در این کشور به اشتغال­ زایی بپردازد. بسیاری از استان ­های معروف کانادا هم­چون انتاریو، بریتیش کلمبیا، ساسکاچوان، نوا اسکوشیا و پرنس ادوارد قوانین ویزا را اجرا می­ کنند و باید متناسب با استان موردنظر خود، اقدامات لازم را برای دریافت ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپی را انجام دهید.

سوابق مدیریتی و بیزینسی فرد برای این نوع مهاجرت بسیار اهمیت دارد. استان­ های مختلفی با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر آن­ها، برنامه ها و شرایط مختلفی را تعریف می­ کنند و با توجه به آن به متقاضیان مهاجرت کارآفرینی کانادا ویزا و اقامت دائم اعطا می­دارند. دارایی خالص شخص متقاضی در انتخاب استان موردنظر بسیار مهم و تعیین­ کننده است. بسیاری از استان­ ها به دارایی خالص بیش­تری برای شروع یک کسب ­و کار و اشتغال ­زایی نیاز دارند. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که به­ طور کلی، مراکز استان­ ها نسبت به سایر شهرها، به دارایی خالص بیش­تری نیاز دارند.

پس از آن که بیزینس فرد راه­ اندازی شد و مدت زمانی که برای آن تعیین شده است سپری شد، وابستگان درجه یک فرد می ­تواند از طریق برنامه­ فدرال، برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایند. البته این مسئله برای افرادی که برای زندگی در کبک اقدام می­ کنند، صادق نیست. افرادی که برای مهاجرت از طریق کارآفرینی، کشور کانادا را انتخاب می­ کنند، می­ توانند به­ وسیله­ برنامه­ کارآفرینی با تکمیل فرم EOI یا علاقه ­مندی، درخواست خود را برای اخد کارآفرینی و اقامت در این کشور اعلام کنند.

در کشور کانادا برای پذیرش افراد متقاضی یک سیستم امتیازدهی تعریف شده است که بر طبق این سیستم افراد مختلف با توجه به خصوصیات و ویژگی­ هایی که دارند امتیاز دریافت می­ کنند. افرادی که در نهایت امتیاز بالاتری را در این  سیستم اخذ نمایند، در اولویت بالاتری قرار می­ گیرند و در زمان کمتری می­ توانند از طریق سرمایه گذاری در کانادا به این کشور مهاجرت کنند.

برای ثبت شرکت خود در برنامه­ استارتاپی چه شرایطی باید داشته باشید؟

کسب ­و کاری که شما قصد شروع آن را دارید باید در کانادا تاسیس شده باشد و در این کشور نیز عملیاتی و اجرا شود. فرد متقاضی باید حداقل 10 درصد حق داشته باشد تا در موارد مختلف در شرکت رای بدهد و در تصمیم ­گیری‌ها مشارکت داشته باشد. هم­چنین هیچ کس دیگری در این شرکت نباید باشد که بیش از 50 درصد حق رای و تصمیم ­گیری داشته باشد.

راه­ اندازی استارتاپ­ ها در کانادا حتمی است؟

ب­طور کلی استارتاپ یکی از مسیرهای شغلی است که با ریسک زیادی روبه ­رو است. بسیاری از استارتاپ­ ها حتی با ایده های بسیار خوب ممکن است در ادامه­ راه شکست بخورند و نتوانند طرح خود را به ­خوبی عملی کنند. به همین دلیل است که بیزینس پلن بیش از هر چیزی در ابتدای مسیر می­تواند اهمیت داشته باشد.

پس از مهاجرت فرد و راه ­اندازی کسب­ و کار جدید در کشور کانادا، روند فعالیت­ های او توسط اداره­ مهاجرت مورد بررسی قرار می­ گیرد. اگر اداره­ مهاجرت این مسئله را متوجه شود که از این استارتاپ فقط برای مهاجرت استفاده شده و مسیر رو به رشدی ندارد، ممکن است اقامت دائم فرد و اعضای خانواده­ او در خطر قرار گیرد. از این رو باید تلاش نمایید تا استارتاپ و به ­طور کلی کسب­ و کار شما در منطقه­ رکورد و عدم رشد قرار نگیرد و بیزینس پلن شما عملی شود.

ویزای همراهان متقاضی ویزای کارآفرینی چگونه است؟

به ­طور کلی فرزندان و همسر فرد متقاضی این امکان را دارند که برای ویزا و اقامت در کشور کانادا درخواست دهند. فرزندان کمتر از 22 سال می ­تواند در کنار پدر و مادر خود و همراه با آن­ها ویزا و اقامت کشور کانادا را دریافت نمایند. همسر و فرزندان می ­توانند به­ صورت همزمان درخواست ویزای خود را ارائه نمایند.

اگر فرد متقاضی یکی از اعضا کلیدی و مهم این استارتاپ باشد، همسر او می­تواند برای ویزای کاری اقدام کند و در این کشور مشغول به ­کار شود. هم­چنین فرزندان فرد متقاضی می ­توانند از مزایای تحصیل در کانادا با هزینه­ کانادایی بهره­ مند شوند و هزینه های بین­ المللی شامل حال آن­ها نشود.

مزایای مهاجرت کارآفرینی به کانادا

در ارتباط با سرمایه گذاری در کانادا و مهاجرت به این کشور باید این نکته را در نظر بگیرید که کانادا به عنوان یک کشور ثروتمند در جهان شناخته می­شود و به ­دلیل ثبات اقتصادی و سیاسی که در آن وجود دارد، نرخ تورم در آن بسیار پایین است. از این رو یکی از بهترین گزینه ها برای سرمایه­ گذاری­ های بزرگ و راه ­اندازی کسب ­و کار جدید شناخته می­شود.

کانادا کشوری مهاجرپذیر است؛ از همین رو افراد مختلف با نژادها و ملیت ­های گوناگون در این کشور وجود دارند. این مسئله باعث می­شود تا افراد به دور از تعصبات و رفتارهای نژاد پرستانه بتوانند زندگی کنند و به کار و فعالیت مشغول باشند. برای مهاجرت به این کشور نیاز به نمره­ زبان انگلیسی یا فرانسوی بالایی نیست و می­توان با سطح زبان پایین ­تر نیز با ویزای کارآفرینی به این کشور مهاجرت کرد.

برای مهاجرت کاری به این کشور نیازی نیست تحصیلات عالیه داشته باشید و چیزی که بیش از تحصیلات اهمیت دارد، سابقه­ کاری و مدیریتی است. از این رو نیاز است تا بیش از پیش به تقویت رزومه و مهارت­ ها خود بپردازید. کانادا یکی از کشورهای است که شرایط رفاهی بسیار خوبی برای شهروندان خود فراهم می­آورد. از این رو افراد با مهاجرت به این کشور می ­توانند در رفاه مالی و اجتماعی خوبی زندگی کنند. در کنار این مسئله افراد می­ توانند از ویزای همراه استفاده کنند و فرزندان آن­ها نیز می­ توانند از امکانات تحصیل در مدارس و دانشگاه های کانادا استفاده کنند.

کارآفرینی در کانادا

اقامت دائم از طریق کارآفرینی در کانادا


در صورتی که مجوز و ویزای کارآفرینی خود را بگیرید امکان اقامت دائم در کانادا را خواهید داشت. در واقع حضور شما به عنوان یک شهروند کارآفرین در کانادا ارزشمند پنداشته می‌شود و به راحتی می‌توانید از این راه اقامت دائم خود را بگیرید.

انواع طرح های استانی کارآفرینی

در کانادا هر استان برنامه و شرایط کارآفرینی مختص به خود را دارد. به عنوان مثال حداقل هزینه سرمایه گذاری در استان‌های مختلف متفاوت است. در ادامه به تفکیک استان‌ها این شرایط ذکر شدند:

شرایط کارآفرینی در استان کبک

ابتدا باید ثابت کنید که میزان دارایی که شما صاحب آن هستید، حداقل 2 میلیون دلار است. فرد از این 2 میلیون دلار  باید 2/1 میلیون دلار را برای کارآفرینی و سرمایه­ گذاری در استان کبک اختصاص دهد. همان­طور که پیش از این نیز اشاره شد، سابقه­ مدیریتی و بیزینسی فرد اهمیت زیادی دارد. از همین رو نیاز است تا فرد متقاضی اخذ ویزای استان کبک 2 سال سابقه­ کار مدیریتی داشته باشد. برای اخذ این ویزا نیاز است تا گواهی عدم سوء­پیشینه داشته باشید و ترجمه­ آن را به اداره­ مهاجرت استانی مربوطه ارائه نمایید.

یکی دیگر از شرط ­های استان کبک انجام تست­ های پزشکی موردنظر است. این تست­ ها باید زیر نظر پزشک معتمد سفارت کانادا در ایران انجام دهید و نتیجه­ آن را ارائه دهند. برخلاف بسیاری از استان­ ها یا آن چه که از شرایط ویزای کارآفرینی انتظار دارید، برای استان کبک نیازی به ارائه­ بیزینس پلن ندارید و فرد می­ تواند خود مدیریت بیزینس خود را برعهده نداشته باشد.

فرد متقاضی نیازی نیست تا فرم اظهار علاقه­ مندی را تکمیل کند. پس از انجام این مراحل ممکن است از شما دعوت شود تا به مصاحبه­ حضوری بروید و ادامه­ مراحل را انجام دهید. مبالغ ذکر شده شامل تمام دارایی­ های فرد از جمله پول نقد، املاک و هر گونه دارایی غیرنقدی است. این دارایی­ ها نیز نیاز به اثبات دارد. هم­چنین باید به این نکته نیز اشاره نمود که دارایی­ های شما بر اساس نرخ ارز دولتی محاسبه می­ شود و بر اساس نرخ ارز آزاد نیست.

مزایای کارآفرینی در استان کبک

یکی از مزایایی که استان کبک برای اخذ این ویزا دارد، این است که فرد نیاز نیست به کشور کانادا یا استان کبک سفر کرده باشد. باید دقت داشته باشید که در زمان ارسال مدارک از صحت اطلاعات مطمئن باشید. چرا که در صورت نادرست بودن آن­ها علاوه بر ریجکت شدن، ممکن است برای سایر انوع مهاجرت، برای سفر کردن به این کشو نیز مشکل به ­وجود بیاید.

شرایط کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا

بریتیش کلمبیا نیز یکی دیگرازاستان­‌هایی است که افراد زیادی برای انواع مهاجرت به آن‌جا اقدام می­‌کنند. برای مهاجرت با ویزای کارآفرینی به استان بریتیش کلمبیا باید ثابت کنید که 600 هزار دلار سرمایه داشته باشید که 200 هزار دلار از این سرمایه را باید به بیزینس جدید خود و رشد و توسعه­ آن اختصاص دهید. سابقه­ مدیریتی یک عامل مهم و تاثیرگذار در اخذ ویزای کارآفرینی است. برای مهاجرت به استان بریتیش کلمبیا باید 3 سال سابقه­­ کار مدیریتی و بیزینسی یا 4 سال سابقه­ مدیر ارشد یک بیزینس را در 5 سال گذشته داشته باشید تا بتواند بیزینس جدی خود را به موفقیت برسانید.

ارائه­ی بیزینس پلن برای دریافت ویزای کارآفرینی در این استان الزامی است و شما باید آن را به اداره­ مهاجرت استان مربوطه ارائه نمایید. هم­چنین شخص باید خودش مدیریت بیزینس خود را برعهده بگیرد و کارهای مربوط به آن را انجام دهد. از این رو نیاز است فرد با اشراف کامل بیزینس پلن خود را برای کارشناسان شرح دهد. این فرد باید از 51 درصد مالکیت این بیزینس برخوردار باشد. بسته به شرایطی که فرد در آن حضور دارد، ممکن است از وی درخواست شود تا در مصاحبه­ حضوری شرکت کند و روند مهاجرت خود را تکمیل نماید.

مزایای کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا

یکی از مزایای مهاجرت از طریق این ویزا به بریتیش کلمبیا این است که نیازی نیست برای مهاجرت مدرک زبان ارائه بکنید. از دیگر مزایای این استان می­توان به این مسئله اشاره کرد که شما برای مهاجرت محدودیت سنی ندارید و در صورتی که سن شما بالای 18 سال است، می­توانید برای مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی به استان بریتیش کلمبیا اقدام نمایید. هم­چنین لازم نیست متقاضیان این ویزا به کشور کانادا یا استان بریتیش کلمبیا سفر کرده باشند.

شرایط کارآفرینی در استان منیتوبا

برای استان منیتوبا باید ثابت کنید که شما صاحب حداقل 500 هزار دلار دارایی هستید. از این میزان دارایی باید بتواتید 150 تا 250 هزار دلار آن را برای سرمایه­ گذاری و راه­ اندازی کسب­ و کار خودتان در استان منیتوبا اختصاص دهید. فرد متقاضی باید در جهات اشتغال ­زایی و استخدام افراد در این استان تلاش نماید و حداقل منجر به استخدام یک نفر شود. البته باید توجه داشته باشید که افراد استخدام­شده نباید از خویشاوندان و نزدیکان این فرد باشند و باید اشتغال­ زایی به ­درستی صورت گرفته باشد.

برای آن که سابقه­ مدیریتی و بیزینسی فرد به استان منیتوبا کانادا اثبات شود، شخص باید به مدت 3 سال سابقه­ کار مدیریتی و بیزینسی داشته باشد. به­ طور کلی این مسئله یکی از مهم­ترین مسائلی است که می­تواند روند مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی را تحت تاثیر قرار دهد. برای استان منیتوبا مهم است که فرد شخصا مدیریت بیزینس و کسب­وکار خود را به عهده بگیرد. به همین دلیل نیاز است تا بیزینس پلن خود را به ­درستی برای اداره­ مهاجرت این استان شرح دهد.

برای اخذ ویزای کارآفرینی استان منیتوبا نیاز است تا پیش از این به این استان سفر کرده باشید. هم­چنین فرد باید در سیستم ارزیابی اولیه­ اکسپرس اینتری حداقل نمره­ 60 را از 100 امتیاز کسب نماید تا پس از آن بتواند برای اخذ ویزای کارآفرینی درخواست دهد. باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که این استان برای ادامه­ روند پذیرش و مهاجرت فرد، مصاحبه­ حضوری دارد و شخص باید برای طی کردن این مراحل، در این مصاحبه حضور داشته باشد.

مزایای کارآفرینی در استان منیتوبا

برای مهاجرت به استان منیتوبا از طریق ویزای کارفرینی نیازی نیست تا مدرک زبان ارائه کنید. هم­چنین برای اخذ این ویزا و مهاجرت از طریق آن محدودیت سنی وجود ندارد. همین که سن شما بالای 18 سال باشد، می­توانید برای مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی اقدام نمایید. یکی از مهم­ترین مزایای استان منیتوبا این است که نیازی نیست مبلغ خاصی را نزد دولت کانادا به عنوان ودیعه بگذارید. اما این مسئله در بسیاری از استان­های دیگر کانادا وجود دارد و حداقل 100 هزار دلار باید به عنوان ودیعه بگذارید تا برای راه­ اندازی کسب­ و کار شما بتوان از آن طریق اقدام کرد.

شرایط کارآفرینی در استان نیو برانزویک

استان نیو برانزویک یکی از استان ­هایی است که افراد زیادی برای راه ­اندازی کسب­ و کار خود به آن جا مهاجرت می­ کنند. برای این کار باید به اداره­ مهاجرت این کشور ثابت کنید که صاحب 600 هزار دلار سرمایه هستید. فرد برای سرمایه­ گذاری باید 250 هزار دلار آن را برای اخذ ویزای کارآفرینی در استان نیو برانزویک اختصاص دهد. سابقه­ مدیریتی در استان از اهمیت ویژه­ای برخوردار است. از همین رو نیاز است تا فرد 3 تا 5 سال سابقه­ مدیریتی داشته باشد تا بتواند از پس کسب ­وکار جدید خود در کشور کانادا و استان نیو برانزویک برآید.

متقاضی اخذ ویزای کارآفرینی استان نیو‌برانزویک نیاز است تا پیش از این به این استان سفر کرده باشید. هم­چنین این فرد باید شخصا مدیریت کسب ­وکار خود را بر عهده بگیرد و بیزینس پلن این کسب ­وکار را ارائه دهد. برای راه ­اندازی کسب­ وکار در استان نیو برانزویک نیاز است تا 100 هزار دلار نزد یکی از بانک ­ها دولتی کشور کانادا به ودیعه گذاشته شود تا مراحل بعدی به ­خوبی انجام گیرد.

این استان برخلاف بسیاری از استان­ های دیگر کانادا، شرط و محدوده­ سنی تعیین کرده است و افراد 22 تا 55 سال می­توانند برای اخذ ویزای کارآفرینی و راه ­اندازی کسب­ وکار جدید در این استان اقدام نمایند. فرد متقاضی باید تسلط خوبی به زبان انگلیسی داشته باشد و حداقل مدرک زبان موردنیاز برای این فرد CLB 5 است. این استان هم­چنین از فرد متقاضی مصاحبه­ حضوری می­ گیرد و بقیه­ی مراحل پس از آن انجام می­شود.

مزایای کارآفرینی در استان نیو برانزویک

ممکن است این‌­طور به­ نظر برسد که این استان نسبت به سایر استان‌های کشور کانادا محدودیت­‌ها و شروط بیش­تری را برای اعطای ویزای کارآفرینی تعیین کرده است. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که استان نیو برانزویک در کنار این محدودیت ­ها، مزایای زیادی را در اختیار این افراد قرار می­­دهد. یکی از مهم­ترین این مزایا این مسئله است که افراد می ­توانند از همان ابتدا در این استان اقامت دائم داشته باشند.

این استان متناسب افرادی است که میخواهند پس از دریافت اقامت دائم، سرمایه­ گذاری و کسب ­وکار خود را متوقف کنند. در واقع این یک راه سریع و نسبتا کم­ هزینه است که می­توانید به ­سرعت به اقامت دائم کانادا دست یابید. البته باید به این نکته نیز توجه کنید که در این صورت 100 هزار دلاری که نزد بانک­ های دولتی کانادا به ودیعه گذاشته ­اید، به شما باز نخواهد گشت.

در سایر استان­ های کانادا ابتدا 2 تا 3 سال ویزای کاری موقت داده می ­شود و پس از آن شخص می­تواند برای دریافت ویزا و اقامت دائم در این کشور اقدام نماید. از این رو استان نیو برانزویک یکی از بهترین گزینه های موجود برای افرادی است که می­خواهند به­ سرعت به اقامت دائم کانادا دست یابند.

شرایط کارآفرینی در استان نوا اسکوشیا

آخرین استانی که در این بحث به ­شرح آن می­پردازیم، استان اسکوشیا است. فردی که متقاضی دریافت ویزا در استان نوا اسکوشیا است، نیاز است تا حداقل 600 هزار دلار سرمایه داشته باشد که باید بتواند از این 600 هزار دلار سرمایه، 150 هزار دلار آن را به کسب ­وکار و بیزینس خود اختصاص دهد. فرد متقاضی برای آن که کفایت و کارآمدی خود را به اداره­ مهاجرت این استان نشان دهد باید سابقه­ 3 تا 5 ساله­ مدیریتی داشته باشد یا خود مالک یک بیزینس بوده باشد.

در ادامه­ این شرایط باید اشاره نمود که فرد شخصا باید مدیریت این کسب­ وکار را بر عهده بگیرد و بیزینس پلن خود را به خوبی شرح و توضیح دهد. برای اخذ ویزای استان نوا اسکوشیا فرد باید حداقل یک بار به این استان سفر کرده باشد. ای فرد پس از گذشت یک سال از شروع و رشد بیزینس خود می­تواند اقامت دائم دریافت کند و گام بزرگی در مسیر پیشرفت خود بردارد.

برای اخذ ویزای کارآفرینی این استان، زبان شما باید در سطح مطلوبی قرار داشته باشد. از این رو نیاز است تا مدرک زبان داشته باشید و حداقل سطح موردقبول برای این استان CLB 5 است. فرد در ادامه برای پیش بردن مسیر مهاجرتی خود نیاز است تا در مصاحبه­ حضوری شرکت نماید.

شاخص های اقتصادی تاثیرگذار بر کارآفرینی کانادا

نرخ بیکاری، تورم، تولید ناخالص داخلی، نرخ بهره و نرخ مالیات بر درآمد شاخص‌های تاثیرگذار بر اقتصاد هر کشوری هستند. در ادامه نرخ این شاخص‌ها در کانادا ذکر شده است:

شاخص اقتصادینرخ در سال 2021 کانادا
نرخ بیکاری8.2%
نرخ تورم1%
نرخ تولید ناخالص داخلی1680 میلیارد دلار کانادا
نرخ بهره0.23%
نرخ مالیات بر درآمد33%

سودآورترین حوزه های کارآفرینی در کانادا

درنظر داشته باشید که حضور کسب و کار شما در کانادا باید توجیه اقتصادی داشته باشد. این مزیت و توجیه اقتصادی همان نکته ایست که پیشتر در چگونگی نوشتن بیزینیس پلن در مورد آن توضیح دادیم. شما می‌توانید با هر ایده کسب و کاری با پررنگ کردن مزیت و سود اقتصادی آن شانس دریافت ویزای کارآفرینی داشته باشید. اما می‌توانید با در نظر گرفتن شرایط و موقعیت کشور مقصدتان شانس خود را بیشتر کنید. به طور مثال در کانادا کسب و کار‌هایی که محوریتشان فناوری اطلاعات، برنامه نویسی، دیجیتال مارکتینگ، صادرات، تجارت الکترونیک، توانبخشی و مراقبت از سالمندان و به طور کلی مراقبت‌های درمانی مجازی هم مورد نیاز کاناداست هم برای شما می‌تواند سودآور باشد.

شانس شما برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا چه قدر است؟

همان‌­طور که پیش از این اشاره شد، کشور کانادا با توجه به مزایایی که دارد، به عنوان یکی از مقاصد اصلی برای مهاجرت کارآفرینی کانادا محسوب می­شود. در این کشور با توجه به تنوع شرایط در استان­ های مختلف، فرصت رشد مناسبی وجود دارد؛ از این رو طبیعی است که میزان تقاضاها برای این کشور نسبت به سایر کشورها بالا باشد.

ب­طور کلی ظرفیت ویزای استارتاپی در کشور کانادا محدود است و بر اساس قوانین و چارچوب­ هایی که در سال 2012 موردبررسی قرار گرفت، پرونده های بیزینسی و استارتاپی که در این کشور به­صورت سالانه در جریان است به بیش از 2750 تا نمی­رسد. ظرفیت برنامه های استارتاپی و برنامه های مرتبط با خوداشتغالی در این کشور در سال 2020 چیزی در حدود 2000 مورد بوده است که این میزان در سال 2021 به 1000 متقاضی کاهش پیدا کرده است. اما باید به این نکته توجه نمود که این 1000 متقاضی و پرونده تنها برای 2 جایگاه استارتاپی هستند.

پس از آنکه طی سال­ه ای پیشین برنامه های مهاجرتی سرمایه ­گذاری فدرال بسته شد و برنامه های سرمایه­ گذاری کبک محدود شد، بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا و بسیاری از وکلای مهاجرتی، مهاجرت از طریق کارآفرینی و استارتاپ را به افراد متقاضی پیشنهاد دادند. اما باید این مسئله را در نظر گرفت که برنامه­ استارتاپی کانادا بسیار محدود است و متقاضیان زیادی دارد. از این رو اگر قصد ماجرت از این طریق را دارید، باید ایده و طرح کاربردی و مناسبی داشته باشید تا بتوانید تاییدیه های لازم را دریافت نمایید و در این مسیر موفق شوید.

سخن آخر

کشور کانادا یکی از ثروتمندترین کشورها است که افراد زیادی آن را به عنوان مقصد مهاجرت خود انتخاب می­ کنند. یکی از راه هایی که می­توان به این کشور مهاجرت نمود، مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپی است. دولت کانادا از ایده های کسب­ وکارهای جدید به­ منظور اشتغال­ زایی و کاهش نرخ بیکاری استقبال می­کند. برخلاف ویزای تحصیلی برای ویزای کارآفرینی برای بسیاری از استان­ ها نیازی به داشتن مدرک زبان ندارید. اما یکی از مهم ­ترین نکات داشتن سرمایه­ اولیه است که بر اساس استان مقصد شما، این مبلغ متفاوت است. شرایط این ویزا در استان­ه ای مختلف کانادا متفاوت است و باید این استان­ ها را پیش از درخواست اخذ ویزا و اقامت بررسی نمود. برای این کار می ­توانید از وکلای مهاجرتی کمک نیز کمک بگیرید.

در کل مسیر مهاجرت و سفر به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است روی مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در SEP Immigration فرم شما را بررسی کنند و نتیجه را خیلی سریع به شما اطلاع دهند.

با ویزای کارآفرینی امکان دریافت اقامت دائم کانادا وجود دارد؟

متقاضی با داشتن مجوز کار می‌تواند وارد کانادا شود و پس از گذراندن مراحل سرمایه‌گذاری می‌تواند وارد پروسه اقامت دائم شود.

برای اقدام از طریق کارآفرینی داشتن سابقه‌ی کار نیاز است؟

در برنامه‌های سرمایه‌گذاری و کارآفرینی متقاضی باید سابقه‌ی مدیریت یک بیزینس یا کسب و کاری را ثابت نماید.

2 نظرات
  1. ایا برای خرید سوپر مارکت در کانادا نیاز به سابقه مدیریتی است؟

    • سلام دوست عزیز
      خیر. برای خرید بیزینس نیاز به سابقه مدیریتی نیست ولی برای پروسه مهاجرتی شما بهتر هست که مشاوره‌ای داشته باشید.

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لوگو

    در شرکت سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی ما به شما اطمینان می دهیم که  شرایط مهاجرت کانادا را برایتان فراهم میکنیم.

    آدرس
    211 Finch Ave W, Toronto, ON, Canada M2R 1M2
    شماره تماس

    864-4224 (647) 1+