عدهای از کارآفرینان که قصد دارند ایدههای نوآورانه خود را در کشور کانادا ثبت و اجرا کنند اقدام به دریافت ویزای استارتاپ میکنند. درخواست مهاجرت برای کارآفرین و تمامی اعضای خانوادهاش از مزایای ویزای استارتاپ کانادا است که میتوان به آن اشاره کرد.
البته این مرحله باید پس از دریافت نامه حمایتی از سازمانهای مجاز انجام شود و به این نامه حمایتی Letter of Support میگویند؛ بنابراین اگر صاحب ایده، خلاقیت یا اختراعی هستید که میتواند در سطح جهانی پیادهسازی شود و در این بازار به رقابت بپردازد، ویزای استارتاپ کانادا یک گزینه مناسب برای شما خواهد بود. ما در این مقاله قصد داریم با معرفی ویزای استارتاپ کانادا، چند مورد از استارتاپهای موفق را نیز نام ببریم تا به شما در زمینه اخذ ویزا کمک کند. شما هم برای اخذ ویزا کانادا در تلاش هستید؟ با سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی همراه باشید.
ویزای استارتاپ کانادا
دولت کانادا برای بهبود رشد اقتصادی خود به دنبال جذب کارآفرینانی است که در حوزه استارتاپی پتانسیل رشد و پیشرفت داشته باشند، اشتغال ایجاد کنند، در بازارهای جهانی رقابت کنند و برای کانادا سودآوری داشته باشند. برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا چند شرط اصلی وجود دارد که اگر آنها را برآورده کنید میتوانید برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید. این شرایط عبارتاند از:
- تمکن مالی برای مدت ۶ ماه اول اقامت در کانادا
- داشتن گواهی سلامت و عدم سوءپیشینه
- داشتن حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی
- اخذ مدرک زبان (آیلتس ۵)
- اخذ نامه حمایتی
اخذ نامه حمایتی به این معنا است که سازمانهای مورد تأیید دولت کانادا از طرح و ایده شما حمایت مادی و معنوی میکنند. این سازمانها در حالت کلی به سه دسته اصلی تقسیم میشوند و هرکدام از آنها چندین شرکت زیرمجموعه دارند. اگر شرکتهای سرمایهگذار ریسکپذیر (Venture Capital Funds) از طرح شما حمایت کنند، حداقل مبلغ این حمایت مالی ۲۰۰ هزار دلار است. اگر طرح شما توسط گروههای سرمایهگذار فرشته (Angel Investor Groups) حمایت شود، مبلغ حمایتی باید ۷۵ هزار دلار باشد. در نهایت اگر سرمایه شما توسط انکوباتورها (Business Incubator) حمایت شود نیازی به تأمین هزینه اولیه نخواهید داشت.
معرفی انواع سازمانهای حامی در ویزای استارتاپ کانادا
Venture Capitals: این سازمانها معمولاً به دنبال ایدههای بزرگ هستند که امتحان خود را پس داده و مراحل رشد اولیه خود را طی کرده باشند؛ بنابراین اگر ایدهای را برای مدتی طولانی در ذهن خود پروراندهاید و پیادهسازی نشده است، توسط این سازمانها حمایت نمیشود. این سازمانها در همان ابتدا در خصوص فروش تجارت شما سؤال میکنند و اغلب به دنبال ایدههایی هستند که تا کنون موفق بودهاند و توانایی تولید چند میلیون دلار سرمایه را خواهند داشت.
Angel Investors: این سازمانها به نسبت ونچرها راحتتر پروژهها را میپذیرند. سازمانهای انجل در قبال دریافت درصدی از سهام شرکتها، به آنها مبالغی را پیشنهاد میکنند تا با آن بتوانند حرکت روبهجلو خود را سرعت ببخشند.
Incubators: این سازمانها مراکز رشد هستند. سازمانهای انکوباتور پولی به استارتاپها نمیدهند و نقش آنها آمادهسازی یک استارتاپ برای شروع به کار است. انکوباتورها بیشتر نقش آموزشی دارند و راههای افزایش سرمایه را به شما آموزش میدهند تا موفق به اخذ ویزا کانادا شوید.
مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا
اخذ ویزای استارتاپ کانادا را میتوان در ۴ مرحله خلاصه کرد. پس از این مراحل میتوانید اقامت دائم خود را دریافت کنید. این مسیر به این ترتیب پیش میرود:
پردازش ایده
در این مرحله باید ایده یا بیزینس خود را آماده کنید. ایده شما باید نوآورانه باشد و در مقیاس جهانی و بر پایه تکنولوژی بنا شود. ایده شما باید کاملاً چکشکاری شده بوده و قابل پیادهسازی باشد. شما باید برای خودتان یک برنامه تجارتی بنویسید و سازمان مناسب برای حمایت از ایده خود را از بین شرکتهای سرمایهگذار که قبلاً آنها را معرفی کردیم، پیدا کنید.
دریافت نامه حمایتی
اگر مرحله اول را با موفقیت پشت سر بگذارید، پس از توافق با سازمان حامی، نامه حمایتی خود را دریافت میکنید. سازمان حامی ایدهتان همزمان با ارسال نامه حمایتی برای شما، نامه تعهد را نیز به اداره مهاجرت کانادا ارسال میکند.
ارسال مدارک
حالا که اداره مهاجرت کانادا در جریان حمایت شدن ایده شما قرار گرفته است میتوانید برای اخذ ویزا اقدام کنید. در این مرحله باید مدارک موردنیاز را آماده کنید و با ارسال آنها به اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزا نمایید. این ویزا و اقامت از نوع کاری خواهد بود.
بررسی مدارک و صدور ویزا
معمولاً بین ۳ تا ۶ ماه زمان میبرد تا ویزا برای شما صادر شود. ازآنجاکه پروژه اقامت دائم متقاضی در جریان است، فرد تحت نظارت اداره مهاجرت کانادا خواهد بود. در این مرحله ممکن است اداره مهاجرت کانادا تصمیم بگیرد که پروژه شما را چک کند. سازمانهایی وجود دارند که شروع به جمعآوری اطلاعات در خصوص پروژه شما میکنند. این سازمانها پس از بررسی اطلاعات شما و سازمان حامی شما، نتیجه را به اداره مهاجرت کانادا گزارش میدهند.
نمونههایی از استارتاپهای موفق در کانادا
در ادامه چند استارتاپ خوب را معرفی میکنیم. آشناشدن با این استارتاپها و نحوه کار آنها به شما کمک میکند تا دید خوبی نسبت به استارتاپهای موفق و عملکرد آنها داشته باشید و از این طریق ایده خود را ارزیابی کنید. کانادا شاید جمعیت بسیار زیادی نداشته باشد؛ ولی این بدان معنا نیست که این کشور اکوسیستم استارتاپی ضعیفی دارد. در واقع اکوسیستم کانادا اغلب مجموعهای از استارتاپهای برتر را ایجاد میکند. بودجه استارتاپها در این کشور تا پایان سهماهه سوم سال ۲۰۲۱ به ۸/۱۱ میلیارد دلار رسید که رقمی چشمگیر است.
1- Xandar Kardian
این استارتاپ در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد و در حال حاضر در تورنتو مستقر است. شرکت زندار راهحلهای تشخیص حضور و نظارت بر ترافیک پا را برای ساختمانهای هوشمند ارائه میدهد. این کار از طریق اندازهگیری لرزشهای کوچک بدن انجام میشود و شرایطی را برای عدم استفاده از دوربینهای سنتی فراهم میکند. این شرکت در مجموع ۷/۱۳ میلیون دلار سرمایه استارتاپی را جذب کرده است.
2- Carbide
استارتاپ Carbide در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد و در حال حاضر در سیدنی مستقر است. این شرکت راهحلهایی را ارائه میدهد تا کسبوکارهای کوچک به طور مؤثر و ایمن از قوانین مختلف حفاظت از دادهها پیروی کنند. این کار باعث میشود که شرکتها بدون ریسک جریمه و اقدامات سازمانهای نظارتی کار خود را انجام دهند. Carbide توانسته است که سرمایهگذاران را به سمت خود جذب کند و در مجموع ۶ میلیون دلار سرمایه به دست آورد.
3- Fellow
مانند ۲ استارتاپ اول، فلو نیز در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد و اکنون در اتاوا مستقر است. این شرکت اپلیکیشنی را طراحی کرده است که به کسبوکارها کمک میکند جلسات خود را مدیریت کنند. این برنامه باعث میشود که برگزاری جلسات داخلی و ارزیابی آنها در شرکتها تسهیل شود. این استارتاپ در زمینه جذب سرمایه نیز بسیار خوب عمل کرده و تا کنون ۵/۳۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است.
4- Gadget
گجت در سال ۲۰۲۰ تأسیس شد و اکنون در اتاوا مستقر است. این شرکت پلتفرمی را ارائه داده که به کسبوکارها کمک میکند تا برنامههای خود را با سرعت بیشتری توسعه دهند. از سال ۲۰۲۰ مجموعاً ۵ سرمایهگذار از گچت حمایت کردهاند و این تیم موفق شده که بیش از ۵/۸ میلیون دلار سرمایه جذب کند.
5- Secoda
سکودا یک استارتاپ کانادایی است که در سال ۲۰۲۰ تأسیس شد و در حال حاضر در تورنتو مستقر است. این شرکت پلتفرمی را طراحی کرده که به شرکتها کمک میکند تا بهسرعت، دادهها، سؤالات و نمودارها را به اشتراک بگذارند که این کار عملکرد تیمی را بهبود میبخشد. شرکت سکودا تا کنون توانسته ۳/۲ میلیون دلار سرمایه جذب کند.
6- Connected
این استارتاپ یکی از موفقترین استارتاپهای کانادا است. Connected در سال 2014 توسط گروهی از افراد خوشفکر بنا شد. این استارتاپ به افراد صاحب کسبوکار و برندها کمک میکند تا نرمافزارهای موردنیاز خود را متناسب با محصولاتی که به بازار عرضه میکنند، بسازند. در این زمینه آنها مشاوره هم میدهند. این استارتاپ در شهرهای مختلف کانادا وجود دارد و تا کنون توانسته برای بیش از ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد کند.
۷-Maple
این استارتاپ در تورنتو کانادا بنا شده است. سال تأسیس این استارتاپ ۲۰۱۵ بوده و حدوداً بیش از ۷۰ نفر را مشغول به کارکرده است. هدف این استارتاپ این است که افراد در هر ساعتی از شبانهروز با پزشک یا متخصص مورد اعتماد خود ارتباط برقرار کرده و مشکلات خود را با آنها در میان بگذارند.
۸-Ada
این استارتاپ در سال ۲۰۱۶ در کشور کانادا تأسیس شده است. این استارتاپ محدود به یک شهر نبوده و در تمام کشور اقدام به خدمترسانی کرده است. این استارتاپ توانسته برای بیش از ۱۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کند. این استارتاپ باهدف فراهمکردن ارتباط میان مشتری و فروشنده از طریق چت برپا شده است. همچنین این استارتاپ به ایجاد بستر مناسب برای پیداکردن مشتری موردنظر برای کسبوکارها هم کمک میکند.
کانادا؛ مقصد رویایی استارتاپهای خوش آتیه
ویزای استارتاپ کانادا یکی از بهترین ویزاهایی است که افراد میتوانند برای مهاجرت به کانادا دریافت کنند. این ویزا برای افرادی قرار داده شده است که یک ایده نوآورانه داشته باشند و بخواهند این ایده را در کشور کانادا پیادهسازی کنند. اما آیا هر ایدهای پتانسیل دریافت ویزای استارتاپ کانادا را دارد؟ قطعاً خیر. ایده علاوه بر نوآورانه بودن، باید بتواند اشتغالزایی مناسبی برای شهروندان کانادایی ایجاد کرده و همچنین بتواند از یکی از سازمانهای سرمایهگذار کانادا حمایت دریافت کند؛ بنابراین پرورش ایده و دریافت حمایت کار چندان راحتی نیست.
لازم است ایده ازهرجهت بررسی شده و امکانسنجی شود. آشنایی با استارتاپهای موفق در کانادا برای افرادی که قصد دریافت ویزای استارتاپ کانادا را دارند بسیار مهم است. آشنایی با این استارتاپها میتواند باعث شود که دید شما در مورد استارتاپها گستردهتر شود. در این مقاله در کنار معرفی ویزای استارتاپ کانادا و شرایط و مدارک آن، سعی شده تا با معرفی برخی استارتاپهای موفق، دید شما نسبت به دنیای استارتاپها در کانادا باز شود. اگر همچنان درباره شرایط اقامت در کانادا از طریق استارتاپ پرسشهایی دارید، ما در این مسیر همراهتان هستیم.
در سازمان مهاجرتی SEP Immigration تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و سازمان مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن سازمان است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این سازمان مهاجرتی سعی خواهیم کرد تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن روشهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم. سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی از پلهی اول مهاجرت، همراه شما خواهد بود!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.
شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
داشتن تمکن مالی، داشتن نمره آیلتس حداقل ۵، داشتن نامهی حمایتی و عدم سوء پیشینه
با موفق نشدن استارتاپ آیا اقامت دائم باطل میشود؟
خیر شکست خوردن استارتاپ تاثیری بر اقامت متقاضی نخواهد داشت.