یکی از روشهای مهاجرتی بسیار پرطرفدار مهاجرت از طریق راهاندازی استارتاپ در کانادا است. این روش از آنجایی که منجر به اخذ اقامت دائم برای فرد و خانواده او میشود، بسیار محبوب است. نامه حمایتی یکی از ملزومات اخذ ویزای استارتاپ کانادا خواهد بود، ولی شاید برایتان سوال پیش آید که نامه حمایتی یا LETTER OF SUPPORT چیست؟ توسط چه سازمانهایی صادر شده و متقاضیان چطور باید آن را دریافت کنند؟ اگر میخواهید پاسخ دقیق همه سوالات خود را در مورد نامه حمایتی برای مهاجرت از طریق راهاندازی استارتاپ در کانادا پیدا کنید، در ادامه با ما همراه باشید. برای مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا سپهر فلاحتی در این مورد با ما در ارتباط باشید.
فهرست مطالب
Toggleنامه حمایتی یا LETTER OF SUPPORT چیست؟
همانطور که در بالا اشاره کردیم، نامه حمایتی یکی از ملزومات اخذ ویزای استارتاپ کانادا است. شما برای راهاندازی استارتاپ کانادا باید یک سرمایهگذار کانادایی را متقاعد کنید که طرح تجاری یا ایده شما قابلیت اجراییشدن را دارد. در واقع هر شخصی که قصد مهاجرت از طریق استارتاپ دارد، باید تایید یکی از سازمانهای حمایتی مورد تایید کانادا را داشته باشد. این نامه توسط یکی از گروههای سرمایهگذاری زیر صادر میشود و حاوی اطلاعاتی از جمله نهاد تعیینشده، مدت اعتبار گواهی و نام متقاضی و اعضای تیم شرکت است. این گروهها شامل شرکتهای:
- سرمایهگذار خطرپذیر
- سرمایهگذار فرشته
- انکوباتور کسبوکار
است. این سرمایهگذاران، ایدههای تجاری که توسط شما ارائه شده است را بر اساس معیارهای خود بررسی میکنند و در نهایت تصمیم میگیرند، آیا پروژه شما را حمایت کنند یا خیر. نامه حمایتی یا letter of support نشاندهنده تایید کسبوکار شما از نظر سرمایهگذاران و فقط یک قدم مهم در اخذ ویزای کانادا از این طریق است و دریافت این نامه نشانه دریافت اقامت نیست!
بهعلاوه باید توجه داشته باشید که دستهبندی بالا نشاندهنده این نیست که فقط سه شرکت وجود دارند. سه نوع شرکت سرمایهگذاری که در بالا به آنها اشاره کردیم، در واقع سرمایهگذارانی هستند که شرکتهای مختلفی زیرمجموعه آنها قرار دارند. در کل 69 شرکت سرمایهگذار کانادایی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا وجود دارد، که انکوباتور با 38 شرکت بیشترین درصد را به خود اختصاص داده است.
شرایط دریافت نامه حمایتی توسط استارتاپ
بدون داشتن نامه حمایتی شما نمیتوانید ویزای استارتاپ خود را بگیرید؛ پس اهمیت دارد که بدانید چه شرایطی برای اخذ آن لازم است. چند شرط وجود دارد که فراهم آوردن آنها، تضمینکننده دریافت نامه حمایتی خواهد بود.
- اول اینکه باید طرح تجاری که آماده میکنید به صورت جامع و کامل باشد.
- دوم، پیشاز فرستادن طرح خود باید سازمان حمایتکننده خود را انتخاب کنید و با توجه به اینکه هر سازمان قوانین خاص خود را دارد، پس لازم است تا از این شرایط اطلاع کامل داشته باشد و حتما پیشاز ارسال درخواست شرایط هر شرکت را دقیقا بررسی کنید.
هزینههای نامه حمایتی
یکی از دغدغههای اصلی متقاضیان اخذ اقامت از طریق استارتاپ، هزینه نامه حمایتی است. نامههای حمایتی سازمانهای متفاوت هزینههای متفاوت دارند. بهطور مثال اگر قصد تاسیس شرکت خصوصی داشته باشید و یک بیزینس پلن حرفهای ارائه دهید بهعلاوه حداقل 10درصد سهام، حدودا 40000 دلار کانادا باید هزینه کنید.
اگر قصد ثبت اختراع با بیزینس پلن حرفهای و حداقل 10درصد سهام دارید هم تقریبا حدود 60000 دلار کانادا هزینه خواهید داشت. البته باید توجه داشته باشید که این هزینه بر اساس عواملی ممکن است متغیر باشد. یکی دیگر از راههای دریافت نامه حمایتی از طریق ثبت اختراع مانند مدل قبلی است ولی این بار با دریافت ویزای کار استارتاپ که شانس بالایی هم در کسب درآمد در کانادا دارد، هزینهای حدود 80000 دلار کانادا خواهد داشت. تهیه یا ویرایش پلن حرفهای هم هزینهای حدود 15000 دلار کانادا دارد.
چگونه نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا بگیریم؟
اخذ نامه حمایتی از شرکتهای سرمایهگذار در کانادا شامل سه مرحله اساسی است. شما در ابتدا باید سرمایهگذار مناسب طرح خود را انتخاب کرده و سپس باید با آن سرمایهگذار ارتباط برقرار کنید. این ارتباط بستهبه نوع شرکت، میتواند غیر حضوری یا حضوری باشد. در هر صورت، ارائه به هر شکلی که باشد، بیزنس پلن شما بررسی شده و اگر درصد موفقیت آن بالا بوده یا ایده اولیه برای اقتصاد کانادا پرسود باشد، شرکت سرمایهگذار آن را میپذیرد.
در صورت پذیرش سرمایهگذار یک نسخه از نامه حمایتی را برای اعضای تیم شما و یک نسخه از قرارداد را برای اداره مهاجرت کانادا ارسال میکند.
چگونه میتوان بهترین سرمایهگذار را برای اخذ نامه حمایتی یافت؟
حالا که دانستید نامه حمایتی یا letter of support چیست، احتمالا یکی از سوالات مهمی که برای شما مطرح میشود، این است که کدام نوع از سرمایهگذار برای دریافت نامه حمایتی مناسبتر است. متاسفانه نمیتوان به این سوال جواب مشخصی داد. معیارهای زیادی وجود دارد که شما براساس آن میتوانید سرمایهگذار را پیدا کنید.
نوع استارتاپ یا طرح تجاری شما اولین و مهمترین فاکتور است. سرمایهگذار ریسکپذیر عمدتا همانطور که از اسمش پیدا است، روی طرحهایی با ریسک بالا و البته سود خوب سرمایهگذاری میکند. از طرفی طبق آمار انکوباتورها بیشترین حمایت را از ایدههای استارتاپی میکنند. مورد دیگری که دانستن آن در انتخاب نوع سرمایهگذار برای شما اهمیت دارد، این است که بیشترین درصد رضایت از اداره مهاجرت را سرمایهگذار فرشته و کمترین میزان مختص سرمایهگذاران ریسکپذیر است. احتمالا آمار زیر میتواند مسئله را برای شما شفافتر کند:
بین سالهای 2015 تا 2020 از تعداد 3494 استارتاپی که توسط اداره مهاجرت تایید شدهاند، 79% حمایت انکوباتورها را داشتهاند. سرمایهگذاران فرشته با 17% و ریسکپذیر با 4% در ردههای بعدی قرار دارند.
اخذ نامه حمایتی با SEP Immigration
در این مطلب سعی کردیم تا در مورد جزئیات سوال پرتکرار شما در مورد اینکه اساسا نامه حمایتی یا LETTER OF SUPPORT چیست؟ صحبت کنیم. شما با خواندن این مقاله علاوهبر اینکه پاسخ سوال خود را پیدا کردهاید، دریافتید که چه شرکتهای سرمایهگذاری وجود دارند و نامه حمایتی شما باید چه ویژگیهایی داشته باشد. ولی اگر در مسیر مهاجرتی خود به کانادا، بهویژه از روش راهاندازی استارتاپ در کانادا، نیاز به مشاور حقوقی دارید که از جزئیات کار اطلاع کافی داشته و بتواند در تمام این مسیر در کنار شما باشد، موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی بهترین انتخاب است.
در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و موسسه مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن موسسه است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این موسسه مهاجرتی سعی خواهیم کرد تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن روشهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم. موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی از پلهی اول مهاجرت، همراه شما خواهد بود!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.