کانادا با فرصتهای بینظیری که فراهم کرده است، به مقصدی جذاب برای ایرانیانی تبدیل شده که بهدنبال واقعیکردن رویاهای خود هستند. البته جان بخشیدن به رویاها از طرق متفاوتی امکانپذیر است و در این مطلب میخواهیم یکی از این راهها را مورد بررسی قرار دهیم. ویزای Owner Operator کانادا یکی از راههای پرطرفدار مهاجرت کاری است، که انتخاب مناسبی برای برخی از افراد محسوب میشود. اما چه افرادی میتوانند از این طریق مهاجرت کنند؟ سوال مهمتر اینکه، مزایای ویزای Owner Operator کانادا چیست؟ اما پیشاز پاسخ به این سوالات ابتدا باید بدانید ویزای Owner Operator کانادا چه تعریفی دارد؟ برای مهاجرت به کانادا با موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در ارتباط باشید.
فهرست مطالب
Toggleویزای Owner Operator کانادا چیست؟
اگر بخواهیم تعریف دقیقی برای ویزای Owner Operator کانادا ارائه دهیم، باید بدانید که مهاجرت از این طریق در واقع یک برنامه رسمی مهاجرت نیست، بلکه یک نوعی اجازه کار کانادا یا ورک پرمیت کانادا است. در این برنامه فرد متقاضی از طریق ثبت شرکت یا خرید حداقل 50 درصد از سهام شرکتی فعال در حوزههای اقتصادی کانادا، میتواند ویزای Owner Operator کانادا را دریافت کند. این ویزا که به اسم ویزای موقت کار شناخته شده و برنامه مالک گرداننده هم نامیده میشود، یکی از پیش زمینههای دریافت اقامت دائم کانادا محسوب خواهد شد.
شرایط دریافت ویزای owner operator کانادا
همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، ویزای Owner Operator کانادا یک ویزای کار موقت محسوب میشود، که برای اخذ آن، فرد یا باید شرکتی در کانادا ثبت کند یا حداقل نصف سهام یک شرکت را بخرد. توجه به همین تعریف نشان میدهد که اولین شرط برای اخذ این نوع ویزای کاری، داشتن سرمایه لازم و توان مدیریتی کافی است. اما آیا این شروط کافی است؟ خیر! شرایط دیگری هم برای اخذ ویزای Owner Operator کانادا وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم:
- داشتن حداقل سه سال سابقه مدیریتی
- توان مالی کافی برای ثبت بیزینس در کانادا
- نداشتن سوءپیشینه
- عدم سابقه ورشکستگی
- داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
- ارائه بیزینس پلن دقیق
- داشتن آدرس واقعی در کانادا
- تاییدهای LIMA
- داشتن بالاترین مقام در شرکت در ایران
مراحل گرفتن ویزای owner operator کانادا
اگر شرایط اخذ ویزای Owner Operator کانادا را از هرکدام از این دو طریق داشته باشید، باید بدانید مراحل اقدام به گرفتن این ویزای کاری برای هر دو متفاوت است. اگر میخواهید از طریق ثبت شرکت اقدام کنید، باید ابتدا مراحل ثبت شرکت را انجام دهید و اگر میخواهید از طریق خرید سهام، این ویزا را بگیرید، باید کسبوکاری مرتبط با بیزینس فعلی خود را انتخاب کنید. پساز آن مراحل اخذ ویزای Owner Operator کانادا شامل مراحل زیر میشود:
- مرحله اول: ثبت شرکت در کانادا براساس استانی که انتخاب میکنید.
- مرحله دوم: اقدام برای گرفتن تاییدهی LIMA از اداره مهاجرت کانادا (نامهای که اداره کار کانادا صادر کرده و طی آن اعلام میکند، استخدام یک فرد غیر کانادایی اثر منفی روی بازار کار کانادا ندارد.)
- مرحله سوم: ورود به سایت رسمی دولت کانادا و ساخت اکانت
- مرحله چهارم: به سوالات اپلای پاسخ داده و سپس ویزای Owner Oprator Work Permit را در میان انواع ویزاها انتخاب کنید.
- مرحله پنجم: پرداخت هزینه لازم
- مرحله ششم: دریافت نوبت وقت انگشتنگاری از سفارت کانادا
مزایا و معایب اقامت از طریق Owner Operator کانادا
همیشه یکی از راههای خوب برای بررسی یک روش مهاجرتی، مقایسه آن با روشهای دیگر است. مهاجرت از طریق اخذ ویزای Owner Operator کانادا تا حدی شبیه به ویزای استارتاپ، برنامههای کارآفرینی استانی و همچنین روش سرمایهگذاری استان کبک است. اما تفاوت این روش با مهاجرت از این سه طریق چیست و چه ویژگیهایی آن را متمایز میکند؟
- یکی از مهمترین مزیتها عدم نیاز به معرفی یک شرکت سرمایهگذار است، که در سایر روشهای ذکر شده یکی از شروط الزامی محسوب میشود.
- با توجه به تعداد کم متقاضیان مهاجرت از طریق ویزای Owner Operator کانادا رقابت اندکی در این روش وجود دارد و شما نگرانی بابت پرشدن ظرفیت نخواهید داشت.
- سرمایهگذاری اولیه برای خرید سهام یا ثبت شرکت جدید در کانادا در روش Owner Operator حداقل ۱۵۰,۰۰۰ دلار است که این مقدار کمتر از باقی روشها است.
- شما برای مهاجرت از این طریق، دستتان در انتخاب شهر مورد نظر باز است و میتوانید هر شهری را انتخاب کنید.
- در این نوع ویزا، مدرک تحصیلی اهمیت چندانی ندارد؛ اما سوابق شغلی و تجربه کار مدیریتی مرتبط با کسبوکار مورد نظر در کانادا اهمیت دارد.
- همسر و فرزندان زیر 18 سال شما امکان دریافت اپن ورک پرمیت دارند و فرزندان میتوانند بهصورت رایگان در مدارس کانادا تحصیل کنند.
اما مگر میشود که روش مهاجرتی بدون معایب باشد. معایب این روش زیاد نیستند با اینحال دانستن آنها ضروری است.
- ریسک بالای کلاهبرداری در این روش
- مدت زمان طولانی برای دریافت اقامت دائم در این روش
- ثابتکردن به مامور بررسیکننده پرونده که شما قصد اقامت دائم را ندارید.
هزینه اخذ ویزای Owner Operator کانادا
اولین نکتهای که باید در مورد هزینهی اخذ ویزا از این روش بدانید این است که هزینه برحسب شهر و کسب و کار متفاوت است ولی این هزینه از 15000 دلار شروع میشود. مثلا استان نوااسکوشیا ارزانترین استان با هزینهی حداقل 200 دلار، بهعلاوهی 70 دلار گزارش جستجوی نام شرکت است، درحالیکه آلبرتا گرانترین استان با هزینهی حداقل 450 دلار بهعلاوهی 30 دلار برای هزینهی ثبتنام است.
گرفتن ویزای Owner Operator کانادا با SEP Immigration
موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی یک شرکت معتبر در زمینه مهاجرت به کانادا است، که به افراد این امکان را میدهد که به عنوان صاحبمدیر (Owner Operator) در این کشور کار کنند. برنامههای مهاجرتی ما به افراد امکان میدهد که تجربیات خود را در زمینه کسبوکار به کانادا منتقل کنند و در عین حال بهعنوان مدیر کسبوکار خود درآمدزایی داشته باشند.
برای گرفتن ویزای Owner Operator با سپ امیگریشن، نیاز به طی مراحل سختی نیست و شما فقط با یک تماس با مشاوران ما میتوانید از جزئیاتی که پیش رویتان قرار دارد، آگاه شوید. این شامل ارائه مدارک مرتبط با تجربیات شغلی و مالی شما، آموزشهای لازم و برنامههای کسبوکار مورد نظر میشود. SEP Immigration با تیم متخصص و تجربه خود در این حوزه به شما کمک میکند تا به کانادا مهاجرت کنید و به عنوان صاحبمدیر کسبوکار خود به کار بپردازید.
سوالات متداول
روش مهاجرتی ویزای Owner Operator کانادا با چه روش دیگری قابل قیاس است؟
مهاجرت از طریق اخذ ویزای Owner Operator کانادا تا حدی شبیه به ویزای استارتاپ، برنامههای کارآفرینی استانی و همچنین روش سرمایهگذاری استان کبک است.
هزینه این نوع مهاجرت بسته به چه عواملی متفاوت خواهد بود؟
شما باید برای مهاجرت از طریق ویزای Owner Operator کانادا یک حداقل هزینه را در نظر بگیرید، ولی ایالت انتخابی و نوع کسب و کار شما میتواند این هزینه را متفاوتکند.
معایب مهاجرت از طریق ویزای Owner Operator کانادا چیست؟
شاید بتوان مهمترین معایب مهاجرت از این طریق را امکان کلاهبرداری و زمان زیاد برای کسب اقامت دائم دانست.
در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و موسسه مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن موسسه است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این موسسه مهاجرتی سعی خواهیم کرد تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن روشهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم. موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی از پلهی اول مهاجرت، همراه شما خواهد بود!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.