ویزای GTS کانادا یکی از ویزاهای جدید این کشور است که روی جذب افراد متخصص، مستعد و توانمند تکیه کرده است. در این مطلب درباره ویزای GTS کانادا بیشتر میخوانید و به طور کامل این ویزا را معرفی میکنیم. چنانچه قصد مهاجرت به کانادا داشته باشید وکیل مهاجرت به کانادا سپهر فلاحتی در کنار شماست تا مسیر مهاجرت خود را به راحتی طی کنید.
فهرست مطالب
Toggleتعریف ویزای GTS کانادا
ویزای GTS کانادا مخفف Global Talent Stream است و به ویزای نخبگان کانادا شهرت دارد. جریان استعدادیابی یا ویزای نخبگان کانادا یکی از ویزاهای اقامت موقت کانادا محسوب میشود که با هدف کمک به پیشرفت شرکتهای استارتاپی کانادا جهت دسترسی سریع به استعدادهای ماهر برنامهریزی شده است. بعضی از نیروهای ماهری که میتوانند ویزای GTS دریافت کنند، طی مدت زمان 2-4 هفته پس از درخواستشان اجازه کار دریافت میکنند. ویزای GTS کانادا از ماه ژوئن سال ۲۰۱۷ راه اندازی شده است و تا به امروز بیشتر از ۲۴هزار نیروی کار ماهر از طریق این ویزا توانستهاند ساکن کانادا شوند. البته به این نکته نیز توجه کنید که در دوره کرونا پروسه جذب نیروی متخصص از طریق ویزای GTS کند شده است و باید با صبوری پیگیر اخذ ویزای خود باشید.
انواع ویزای GTS کانادا
ویزای GTS کشور کانادا دو نوع دارد. این دو نوع عبارتاند از:
گروه A ویزای GTS
شرکتهای با رشد بالا که برای رشد خود نیاز به جذب نیروهای مستعد خارج از کشور دارند. این شرکتها باید با کمک شریک تعیینی از طریق برنامه GTS کمبود نیروی خود را جبران کنند. برخی از شرکای تعیینی کشور کانادا (به جز استان کبک) را میتوانید در زیر مطالعه کنید:
● شرکت ارتباطات
● تورنتو جهانی
● مشارکت Halifax
● انجمن فناوری BC
● مشارکت کیپ برتون
● سرمایه گذاری اتاوا
● توسعه اقتصادی وینیپگ
● شورای نوآوران کانادا
● دولت آلبرتا، آلبرتا لابراتوار
● منطقه کشف MaRS
● سرمایه گذاری در کانادا
● شهرداری منطقهای یورک
● بانک توسعه تجارت کانادا
● توسعه اقتصادی ادمونتون
● شهرداری منطقهای نیاگارا
● شرکت توسعه اقتصادی کینگستون
● شرکت توسعه اقتصادی لندن
● شرکت توسعه اقتصادی منطقه واترلو
● مشارکت اقتصادی سارنیا-لمبتون
● کمیسیون اقتصادی ونکوور
● اوکاناگان Accelerate Okanagan
● آژانس فرصتهای آتلانتیک کانادا
● شرکت توسعه اقتصادی بورینگتون
● توسعه اقتصادی کانادا برای مناطق کبک
● دفتر توسعه اقتصادی شهر همیلتون
● دولت ساسکاچوان ، وزارت اقتصاد
● دولت منیتوبا، آموزش و آموزش مانیتوبا
● شرکت توسعه اقتصادی WindsorEssex
● امور جهانی خدمات کمیساریای تجاری کانادا
● دفتر شورای خصوصی، تیم پروژه های ویژه
● آژانس توسعه اقتصادی فدرال در انتاریو جنوبی
● دولت نوا اسکوشیا، شرکت بازرگانی نوا اسکوشیا
● انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات منیتوبا (ICTAM)
● دولت بریتیش کلمبیا، وزارت مشاغل، تجارت و فناوری
● دولت جزیره پرنس ادوارد، شرکت سرمایه گذاری توسعه جزیره
● نوآوری، علوم و توسعه اقتصادی کانادا – خدمات شتاب رشد
● شورای ملی تحقیقات – برنامه کمک به تحقیقات صنعتی (NRC-IRAP)
● دولت انتاریو، وزارت توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و تجارت – دفتر سرمایه گذاری انتاریو
● دولت انتاریو، وزارت توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و تجارت – برنامه نامزد مهاجرین انتاریو
گروه B ویزای GTS
شرکتهایی هستند که برای مشاغل مورد نیاز در لیست کمبود مهارتها، نیازمند نیروهای کار خارجی با استعداد هستند و نیازی به ارجاع توسط شریکی تعیین شده ندارند. شرکتهایی که قصد داشته باشند از لیست مشاغل حوزه استعدادهای درخشان نیروی کار مستعد جذب کنند و این شرکتها میتوانند حقوق مناسب یا بالاتری به نیروی کار پرداخت کنند در گروه B ویزای GTS قرار میگیرند. لیست مشاغلی که شرکتها میتوانند از این حوزهها درخواست نیروی کار ماهر خارجی داشته باشند به شرح زیر است:
● تحلیگلر و مدیر داده
● ریاضیدانان و آمارشناسان
● تکنسینهای شبکه کامپیوتر
● طراحان رسانههای دیجیتال
● مهندسان و طراحان نرم افزار
● طراحان و توسعه دهندگان وب
● مدیران سیستمهای رایانه ای و اطلاعاتی
● تکنسینهای آزمایش سیستمهای اطلاعاتی
● تحلیلگران و مشاوران سیستم های اطلاعاتی
● مهندسین کامپیوتر (به جز مهندسان نرمافزار و طراحان)
● برنامه نویسان رایانه و توسعه دهندگان رسانههای تعاملی
● تهیه کننده، مدیر فنی، خلاق و هنری و مدیر پروژه – جلوههای بصری و بازی ویدیویی
شرایط اخذ ویزای GTS کانادا
کارفرمایانی که قصد دارند از طریق ویزای GTS نیروی کار ماهر خود را جذب کنند باید بتوانند ۳ شرط زیر را برآورده کنند:
1. باید بتوانند دستمزدی بیشتر از 80 هزار دلار کانادا در سال به نیروی کار ماهر و مستعد پرداخت کنند.
2. نیروی کار ماهر و مستعد باید مدرک تخصصی و پیشرفته برای پوزیشن شغلی موردنظر کارفرما داشته باشد.
3. نیروی کار ماهر و مستعد باید حداقل ۵ سال سابقه کار حرفهای در زمینه تخصصی موردنظر کارفرما داشته باشد.
علاوهبر مواردی که ذکر شد کارفرمایان پیش از اقدام برای جذب نیروی مستعد از طریق ویزای GTS، باید مدرک LMBP اخذ کنند. این مدرک مخفف Labour Market Benefits Plan است و تاثیر استخدام نیروی کار مورد نظر کارفرما را روی بازار کار کانادا نشان میدهد. در واقع مدرک LMBP به کارفرمایان و دولت کانادا کمک میکند تا ایجاد شغل، مهارتها و سرمایهگذاریهای آموزشی را که از طریق به کارگیری استعدادهای جهانی با مهارت بالا برای اقتصاد کانادا مفید است را شناسایی و پیگیری کنند.
متقاضیانی که بتوانند از طریق ویزای نخبگان کانادا (GTS) پیشنهاد شغلی کارفرمایی را دریافت کنند، پس از تایید دولت کانادا میتوانند برای اخذ ویزای کار موقت این کشور درخواست دهند. با اخذ ویزای کار موقت کانادا و سکونت در این کشور، متقاضیان میتوانند با اقدام برای یکی از برنامههای اقامت دائم (مانند برنامه اکسپرس اینتری) اقدام کنند.
مدارک مورد نیاز ویزای GTSکانادا
هنگام اخذ ویزای GTS مانند دیگر ویزاهای کانادا باید یکسری مدارک ارائه بدهید تا پروسه درخواست ویزای شما تکمیل شود. مهمترین مدارکی که هنگام درخواست پذیرش ویزای GTSباید ارائه بدهید شامل موارد زیر است:
● ارائه سند ملکی
● عدم وجود سابقه کیفری
● ترجمه گواهی ازدواج یا طلاق
● بلیط هواپیمای سفر به کانادا
● رزرو هتل یا ارائه ووچر هتل
● ترجمه تمامی مدارک شناسایی شما
● دو قطعه عکس با پسزمینه سفید
● ترجمه رزومه شغلی و مدارک اشتغال
● ارائه دعوتنامه (درصورت وجود)
● ارائه فرم اپلیکیشن درخواست ویزا
● ارائه پرینت بانکی و اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)
● ارائه پاسپورت یا همان گذرنامه ( اگر پاسپورت شما جدید باشد بهتر است پاسپورت قدیمی خود را هم ارائه دهید)
هزینه ویزایGTS کانادا
افرادی که جهت اخذ ویزای GTS یا ویزای نخبگان کانادا اقدام میکنند، باید ۱۰۰۰ دلار کانادا هزینه بپردازند. هزینه درخواست ویزای GTS را میتوان با ویزا کارت، مستر کارت، امریکن اکسپرس، چک تایید شده (Certified cheque)، حواله پول (Money Order) یا پیش نویس بانک (Bank draft) پرداخت کرد. نکته مهم هنگام پرداخت هزینه ویزای GTS این است که درصورت انصراف متقاضی یا عدم تایید اعطای ویزا، این هزینه مسترد نخواهد شد.
اخذ ویزای GTS کانادا با موسسه فلاحتی
در پایان باید به این موضوع توجهتان را جلب کنیم که رقابت برای اخذ ویزای GTS بالاست و همچنین هزینه اخذ این ویزا نسبت به دیگر ویزاهای کانادا رقمی قابل توجه است. دولت کانادا شرکتها را ملزم به پرداخت هزار دلار هزینه ویزای کار خارجی میکنند و بالطبع شرکتها نیز این هزینه را از متقاضیان درخواست میکنند. روشهای دیگری نیز برای اخذ اقامت موقت کانادا وجود دارد که میتوانید با مطالعه مطالبی درباره آنها، با دیگر شانسهای خود برای اخذ اقامت کانادا آشنا شوید. چنانچه به مهاجرت تحصیلی به کانادا فکر میکنید، پیشنهاد میکنیم لیست موسسات آموزشی کانادا را نیز مطالعه کنید. به عنوان مثال دانشگاه براک کانادا یکی از برترین دانشگاههای کاناداست که میتوانید از این طریق اقامت موقت کانادا دریافت کنید. در تمامی مراحل اخذ اقامت کانادا کارشناسان سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی در کنار شما هستند تا مهاجرت خود را به آسانی طی کنید.
در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و موسسه مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن موسسه است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این موسسه مهاجرتی سعی خواهیم کرد تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن روشهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم. موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی از پلهی اول مهاجرت، همراه شما خواهد بود!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.