سفر کارآفرینی که با نوآوری و جاهطلبی تغذیه میشود، اغلب ما را به سرزمینهای ناشناخته میکشاند. برای کسانی که به صحنه پررونق استارتاپ چشم دوختهاند، کانادا بهعنوان چراغی روشن دیده میشود. ویزای استارتاپ کانادا، دروازهای به رویاهای کارآفرینی، جذابیت یک اقتصاد قوی و دسترسی متنوع به بازار را به شما نشان میدهد. بااینحال، هر سفری مملو از چالش است و این مسیر نیز از این قاعده مستثنی نیست. بیایید، همانطور که در چشم انداز ظریف تجارت جهانی حرکت میکنیم، به دوگانگی احتمالات بپردازیم و مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا را بررسی کنیم. شما، بهعنوان یک کارآفرین رویاپرداز، آماده راهاندازی یک استارتاپ در کشوری هستید، که به خاطر اکوسیستم نوآوری خود مشهور است. جذابیت بازار چندفرهنگی کانادا، میتواند جاهطلبی شما را به سمت ارتفاعات جدیدی سوق دهد. بااینحال، در میان وعدههای وسوسهانگیز برای موفقیت، سایههایی از عدم اطمینان نیز وجود دارد.
پیشاز اتخاذ تصمیمی قطعی، یک سوال عمیق مطرح میشود؛ آیا مزیتها میتوانند بر چالشها غلبه کنند؟ در این مطلب میخواهیم به طور کامل مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا را بررسی کنیم تا شما با دید شفافتری بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید. اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید با کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در ارتباط باشید.
فهرست مطالب
Toggleویزای استارتاپ کانادا چیست؟
پیشاز پرداختن به جزئیات مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا باید بدانید استارتاپ ویزا چیست؟ راههای مهاجرتی به کانادا گوناگون است و میتوان آن را به روشهای تحصیلی، کاری و سرمایهگذاری تقسیمبندی کرد. استارتاپ ویزا، جز راههای سرمایهگذاری محسوب میشود، که مختص افرادی است که ایدههایی درخشان و نوآورانه دارند. البته این تنها شرط نیست و قابلیت اجراییشدن ایده در کشور کانادا هم یکی از فاکتورهای تعیینکننده است.
افرادی که ایدههایی نوآورانه دارند، باید از طریق سازمانهای حمایتی مورد تائید اداره مهاجرت کانادا، ابتدا نامه حمایتی خود را دریافت کرده و سپس طرح پیشنهادی خود را به همراه نامه حمایتی و دیگر مدارک مورد نیاز برای اداره مهاجرت کانادا بفرستند تا مسئولین، میزان اجراییشدن ایدهی آنها را بررسی کنند.
مزایای ویزای استارتاپ کانادا
وقتی صحبت از این برنامه مهاجرتی پرطرفدار میکنیم، یک مزیت بیشاز هرچیزی خود را نشان میدهد و آن، امکان اخذ اقامت دائم کانادا با این شیوه مهاجرتی است. اما با وجود اینکه این مزیت بسیار تاثیرگذار و قدرتمند است، بااینحال مزایای دیگری هم در مهاجرت از این روش وجود دارد.
- امکان دریافت اقامت دائم برای خانواده شخص که شامل همسر و فرزندان زیر 22 سال میشود.
- نسبت به سایر روشهای مهاجرت از طریق سرمایهگذاری، چه در کانادا چه در کشورهای انگلیسیزبان، هزینه پایینتری دارد.
- در این روش شما نیاز به سرمایهگذاری پیشاز ورود به خاک کانادا ندارید.
- عدم نیاز به سطح زبان پیشرفته
- امکان اقدام به گرفتن ویزا برای حداکثر 5 نفر از اعضای تیم
- امکان مهاجرت برای همه کشورها ازجمله ایران
- عدم داشتن محدودیت در نوع کسبوکار
- تغییر در خود بیزینس منجر به تغییر در اقامت دائم شخص نمیشود.
- امکان گرفتن اقامت کاری تا زمان رسیدگی به درخواست اقامت دائم
- امکان استفاده از برخی از حقوق شهروندی برای نفر اصلی و خانواده وی، اعم از تحصیل رایگان فرزندان، بیمه درمانی به صورت رایگان، اجازه کار برای همسر و …
- امکان دریافت پاسپورت کانادا بعد از 3 سال زندگیکردن در کانادا
معایب ویزای استارتاپ کانادا
برای اینکه به معایب ویزای استارتاپ کانادا بپردازیم، بهتر است ابتدا تحت قالب یک جدول بهطور خلاصه شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا را بررسی کنیم:
شاخص | ایده کسب و کار | زبان | ساختار مالکیت | حداقل سرمایهگذاری | بازه زمانی اقامت دائم | خطر رد شدن |
ویزای استارتاپ | نوآورانه با امکان درآمدزایی بالا در کانادا | CLB 5 | حداقل 10 درصد | بین 10 تا 50 هزار دلار برای اخذ نامه پشتیبانی و 200000 دلار برای سرمایهگذاری | بین 3 تا 5 سال به علت تعدد درخواستها | طبق آمار رسمی 25% |
بعد از مشاهده این شرایط و پیشاز پرداختن به معایب مهاجرت از این طریق، برای داشتن یک دید شفافتر نسبت به مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا، باید بدانیم اصولا دو دسته از افراد اقدام به مهاجرت از این طریق میکنند. دسته اول، افرادی که با فضای کار در این حوزه آشنا هستند و به دلیل زیرساختها و امکاناتی که کانادا در اختیار پذیرفتهشدگان میگذارد از این طریق اقدام میکنند.
دسته دوم اما افرادی را شامل میشود که تمایل به دریافت اقامت دائم کانادا دارند و میزان سرمایهگذاری و هزینه، اهمیت چندانی برایشان ندارد. دسته اول تخصص داشته ولی در پرداخت هزینه مشکل دارند درحالیکه دسته دوم با وجود داشتن سرمایه کافی مشکلات دیگری را دارند.
شاید بتوان گفت افراد فعال در این حوزه میتوانند راحتتر مجوز راهاندازی کسبوکار خود را اخذ کنند ولی مشکلاتی از جمله موارد زیر میتواند به عنوان موانعی بر سر راه آنها قرار گیرد.
- میزان تمکن مالی
- دریافت حمایت از سازمانهای حمایتکننده که میتواند پیچیده و بدون فاکتورهای مشخص باشد.
- محدودیت زمانی به این معنی که باید برای پروژه خود طول عمل 5 ساله را در نظر بگیرید که در این زمان به سود برسد.
اما برای دسته دومی که به لحاظ مالی شرایط بهتری دارند هم مشکلاتی وجود دارد:
- رقابت با جوانها در این حوزه
- مسئله زبان
- تطبیق با فرهنگ و زبان کانادا
راه هموار مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ با SEP Immigration
در این مطلب سعی کردیم مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا را بررسی کنیم بااینحال مسیر مهاجرتی راهی پرپیچوخم است که نیاز افراد به یک متخصص حرفهای و دلسوز در این مسیر بیشازپیش حس میشود.
موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی با داشتن تیمی متخصص، که در هر مرحله از فرایند مهاجرت به شما بهترین راهنمایی را ارائه میدهد مسیر شما را برای اخذ ویزا هموارتر میکند. اما شما به چه چیزهای دیگری نیاز دارید؟ راهنمایی دقیق از وضعیت بازار کار و تطبیق با ایدهی استارتاپی شما، در کنار آن، آگاهی کامل از قوانین مهاجرت کانادا و در نهایت پیشنهادات مالی مناسب و شفاف از جانب ما تجربهای ماجراجویانه در این سفر برای شما رقم میزند.
سوالات متداول
امکان اخذ اقامت دائم برای خانواده فرد متقاضی وجود دارد؟
بله با مهاجرت از این طریق همسر و فرزندان زیر 22 سال هم میتوانند اقامت دائم کانادا را کسب کنند.
اصلیترین مزیت ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
امکان اخذ اقامت دائم کانادا در این روش، مهمترین مزیت آن محسوب میشود.
چند نفر از این طریق میتوانند مهاجرت کنند؟
در ویزای استارتاپ امکان مشارکت حداکثر 5 نفر فراهم شده است.
در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و موسسه مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن موسسه است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این موسسه مهاجرتی سعی خواهیم کرد تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن روشهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم. موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی از پلهی اول مهاجرت، همراه شما خواهد بود!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.
4 نظرات
سلام
قصد مهاجرت با این روش را دارم
راهنمایی میکنید؟
سلام احسان عزیز
لطفا فرم ارزیابی رایگان در لینک زیر رو تکمیل کنید تا شرایط شما رو بررسی کنیم:
https://sepimmigration.com/free-evaluation-form/
برای مهاجرت به این روش از کجا بایدشروع کرد؟
سلام جناب رشیدی
لطفا فرم ارزیابی رایگان در لینک زیر رو تکمیل کنید تا شرایط شما برای مهاجرت از استارتاپ کانادا توسط کارشناسان ما بررسی بشه:
https://sepimmigration.com/free-evaluation-form/