کشور کانادا در سالهای اخیر همواره با پیشرفتهای قابل قبولی در بخشهای اقتصادی، صنعتی و … روبرو بوده است و بسیاری از دانشگاههای این کشور در لیست برترین دانشگاههای دنیا قرار دارند. به همین دلیل این کشور همواره مورد توجه مهاجران کشورهای مختلف بوده است. ما در این مقاله ویزا اسپانسرشیپ کانادا و نحوه مهاجرت به این کشور از طریق شرکت در لاتاری اسپانسرشیپ را به طور کامل بررسی کرده و اطلاعات جامعی در این حوزه به شما ارائه خواهیم کرد. در نتیجه به شما توصیه میکنیم برای دریافت ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ تا انتها همراه ما با وکیل مهاجرت به کانادا، سپهر فلاحتی باشید.
فهرست مطالب
Toggleاسپانسرشیپ کانادا
نام ویزا اسپانسرشیپ کانادا برای بسیاری از مهاجران نا آشنا میباشد. به همین دلیل در ابتدا باید تعریف دقیقی از این شیوه مهاجرت به شما ارائه شود. اسپانسرشیپ در واقع به معنی حمایت مالی برای مهاجرت است. به عبارت بهتر افراد واجد شرایط با داشتن شرایط مالی ایدهآل میتوانند الزامات لازم برای مهاجرت اشخاص مدنظر خود به کشور میزبان را فراهم نمایند. به این روش مهاجرت به کانادا، اسپانسرشیپ گفته میشود. در حال حاضر از مسیر مهاجرتی اسپانسرشیپ به عنوان یکی از بهترین روشهای مهاجرت به کانادا و دریافت ویزای کانادا یاد میشود.
در این شیوهی مهاجرت؛ فرد اسپانسر باید اقامت دائم کشور کانادا را در اختیار داشته باشد و بتواند شرایط کار، تحصیل و … اقوام و اعضای خانواده مدنظر خود را فراهم نماید. لازم به ذکر است که کانادا جزء کشورهایی است که بهترین قوانین برای مهاجرت به این کشور از طریق اسپانسرشیپ را فراهم کرده است.
بررسی مشخصات شخص اسپانسر شونده ویزا اسپانسرشیپ کانادا
فردی که به عنوان اسپانسر برای اسپانسرشیپ کانادا شناخته میشود باید دارای شرایط خاص و منحصر به فردی باشد که در ادامه این شرایط را به شما معرفی خواهیم کرد.
در مرحله اول فرد اسپانسر باید دارای ۱۸ سال سن همراه با حق شهروندی یا اقامت دائم کشور کانادا باشد. طبق جدیدترین قانون اخذ شده از سوی اداره مهاجرت کانادا فرد اسپانسر باید در کشور اقامت داشته باشد و زندگی کند. اما در مواقع خاصی شما میتوانید بدون اقامت در کانادا به عنوان اسپانسر شناخته شوید. این شرایط شامل موارد زیر میباشد :
- داشتن حداقل ۱۸ سال
- دارا بودن سند ازدواج
- داشتن اقامت دائم کانادا و ساکن بودن در این کشور
- نداشتن جریمه و سو سابقه در کانادا
- تمکن مالی برای تامین هزینه زندگی فرد اسپانسر شونده در کانادا به مدت ۳ سال
از دیگر شرایط فرد اسپانسر میتوان به داشتن درآمد کافی و مورد نیاز، ارائه تعهد مالی به صورت کتبی، ارائه توافق نامه برای تامین مالی فرد دعوت شده و … اشاره کرد.
میزان درآمد مالی اسپانسر واجد شرایط
به طور کلی اداره مهاجرت کشور کانادا در برخی مواقع لاتاری مخصوص اسپانسرشیپ کانادا را برگزار میکند و واجدین شرایط میتوانند در آن ثبت نام نمایند. یکی از مهمترین مواردی که در هنگام ثبت نام در این لاتاری بررسی میشود، میزان درآمد اسپانسر مالی است. افراد متقاضی شرکت در این لاتاری باید قبل از ارائه درخواست مبنی بر دریافت اسپانسرشیپ، به آژانس درآمد کشور کانادا مهاجرت نمایند و اعلامیه ارزیابی مالی ۳ ساله دریافت کنند. بعد از دریافت اعلامیه از سوی آژانس درآمد کانادا، در صورتی که جزء افراد واجد شرایط قرار داشته باشید می توانید برای اسپانسرشیپ کانادا ثبت نام نمایید.
نکتهای که میبایست در نظر گرفت این است که، افرادی که فاقد درآمد لازم برای دریافت ویزای اسپانسرشیپ میباشند میتوانند از شریک زندگی خود برای تامین مخارج مورد نیاز کمک بگیرند. اما دقت داشته باشید که برای این کار به یک قرارداد کتبی و قانونی که به امضای هر دو طرف رسیده باشد، نیاز خواهید داشت.
چه افرادی واجد شرایط ویزای اسپانسرشیپ کانادا می باشند؟
در حال حاضر مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسر فامیلی امکان پذیر است. از مهم ترین شروطی که در این زمینه مطرح می شود میتوان به ارتباط خونی، ارتباط از طریق فرزند خواندگی، فوت والدین، زیر ۱۸ سال یا مجرد بودن فرزندان، والدین متقاضی آن را ترک کرده باشند، والدین فرد زندانی باشند و … اشاره کرد.
نحوه ارائه درخواست مرتبط با اسپانسرشیپ کانادا
در حال حاضر شما میتوانید از دو روش برای دریافت ویزا اسپانسرشیپ کانادا درخواست دهید. در نوع اول شما میتوانید برای اسپانسر شدن یکی از اقوام خود در این کشور درخواست ارائه نمایید. همچنین اقوام مورد نظر شما میتوانند در زمان برگزاری لاتاریهای اعلام شده توسط اداره مهاجرت برای اقامت شما در این کشور از طریق اسپانسرشیپ درخواست دهند. ارائه درخواست این نوع مهاجرت به کانادا شامل شرایطی میباشد که در ادامه به شما معرفی میکنیم:
1- فرم های مورد نیاز و چک لیستهای مدارک را از وب سایت Canada.ca دریافت نمایید
2- قبل از پر کردن فرمها تمامی دستورالعمل های مربوطه را بررسی کنید و سپس برای ارائه درخواست اقدام نمایید. زیرا بعد از ارائه درخواست شما نمیتوانید تحت هیچ شرایطی آن را پس بگیرید.
3- دقت کنید که در زمان ارائه درخواست، باید بتوانید تمکن مالی مناسب برای اقامت در کانادا را داشته باشید و آن را اثبات نمایید.
4- شهادت اقوام ( فرد اسپانسر) برای اثبات تامین مالی شما در زمان اقامت در این کشور نیز ضروری است. لازم به ذکر است که این توافق نامه باید به صورت کتبی ارائه شود و بین ۳ الی ۲۰ سال اعتبار داشته باشد.
5- تمام اطلاعات فرزندان وابسته باید در کنار مدارک و فرمهای مورد نظر، در پرونده قرار بگیرد.
توجه داشته باشید که برای مهاجرت به کانادا از این طریق باید تمام موارد فوق را به صورت یکجا و در کنار یکدیگر داشته باشید.
در انتها امیدواریم اطلاعات جامع و مناسبی در زمینه ویزا اسپانسرشیپ کانادا و نکات مرتبط با آن به دست آورده باشید.
در سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی تمامی خدمات و سرویسهای مربوط به ویزا، اقامت، سیتیزنشیپ، پناهندگی و دادگاه های تجدیدنظر به صورت کاملا حرفهای ارائه میشود.
مطمئنا بزرگترین دغدغهی افراد قبل از شروع کار با هر دفتر و سازمان مهاجرتی، اطمینان از رسمی بودن و مجوز دار بودن آن سازمان است. ما با افتخار دارای مجوز رسمی از شورای سیاست گذاری و نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا هستیم.
تمامی سعی ما در تیم SEP Immigration دادن اطلاعات دقیق، به روز و تخصصی به شما عزیزان میباشد. ما در این سازمان مهاجرتی سعی خواهیم کرد تمام شرایط شما را بررسی کرده و سپس بر اساس آن روشهای مهاجرتی مناسب را اعلام کنیم. سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی از پلهی اول مهاجرت، همراه شما خواهد بود!
وکیل رسمی مهاجرت، آقای سپهر فلاحتی با شماره وکالت RCIC# R533959 از انجمن وکلای رسمی کانادا و سالها تجربه و پروندههای موفق مهاجرتی در دادگاههای مهاجرتی، شما را در همهی مراحل مهاجرت به کانادا همراهی میکنند.
در کل مسیر مهاجرت، سفر و بعد از ورودتان به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است برای مشاوره مهاجرت به کانادا کلیک کنید تا کارشناسان ما در سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی در سریعترین زمان با شما ارتباط بر قرار کنند.
شرایط فرد به عنوان اسپانسر برای برنامه اسپانسرشیپ کانادا چیست؟
داشتن ۱۸ سال سن، داشتن تمکن مالی مناسب، دارا بودن اقامت دائم کانادا، نداشتن سوء سابقه کیفری
ویزای اسپانسرشیپ کانادا شامل چه افرادی است؟
پدر و مادر، پدر بزرگ و مادربزرگ، همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال