ویزای اسپانسرشیپ کانادا

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

کانادا یکی از کشو‌ر‌هایی است که طرفداران زیادی دارد. در سال­‌های اخیر این کشور به­ عنوان یکی از اصلی‌ترین مقاصد مهاجرت به  ­شمار می‌آید. سطح زندگی در این کشور بالاست و افراد از رفاه و شرایط زندگی مناسبی در آن برخور دارند.  بسیاری از افراد پس از مهاجرت، ترجیح می ­دهند خانواده­ خود را نیز در کنار خود داشته باشند. به ­همین سبب ویزای اسپانسرشیپ کانادا می­‌تواند یکی از گزینه­‌هایی باشد که آن‌ها را به هدف‌شان نزدیک می­کند. ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ این امکان را به شما می ­­دهد تا همسر، پارتنر، والدین، فرزندان و اعضای خانواده­ خود را در کشور کانادا به­ همراه خود داشته باشید. اگر شما نیز در شرایطی قرار دارید که می‌­خواهید اقدام به مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج نمایید، با وکیل مهاجرت به کانادا در سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی در ارتباط باشید.

فهرست مطالب

ویزای اسپانسرشیپ کانادا چیست؟

یکی از بهترین و مطمئن ترین راه‌ها برای مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج برنامه اسپانسرشیپ است. این برنامه مهاجرتی مناسب افرادیست که یکی از اعضای خانواده یا حتی یکی از بستگان دارای اقامت در کانادا باشد و فرد مدنظر که می‌تواند خود شما باشد (که دارای اقامت دائم کانادا هستید) مایل باشد با حمایت مالی از فرد دیگر شرایط حضور ایشان در کانادا را فراهم کند.

شرایط دریافت ویزای اسپانسرشیپ و مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ یکی از بهترین روش‌­ها برای مهاجرت به این کشور است. فرد اسپانسر کننده می ­تواند همسر، پدربزرگ و مادربزرگ، فرزندان و والدین خود را از طریق ویزای اسپانسرشیپ به کشور کانادا بیاورد. در شرایطی که فرزندان به سرپرستی نیز گرفته شده باشند، می­­‌توانند از ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ استفاده نماید.

افرادی که ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ دریافت می­ کنند، می‌توانند در این کشور به کار و تحصیل مشغول شوند. فرد اسپانسر کننده باید تعهدی تحت عنوان undertaking دهد و به­ سبب این تعهد، هزینه­ زندگی و مسکن افراد اسپانسر شونده را پرداخت نماید. در راستای این تعهد، فرد اسپانسر شونده نباید درخواست کمک هزینه­ زندگی از دولت کانادا داشته باشد و اگر این مسئله پیش آید، فرد اسپانسرکننده ملزم است تا این مبلغ را به دولت کانادا بازگرداند. این قرارداد در استان‌­های مختلف کانادا به ­جز کبک، در اداره­ ماجرت کانادا تنظیم می ­شود و در استان کبک، اداره­ مهاجرت استان کبک مسئولیت آن را برعهده دارد. برای اطمینان از آگاهی طرفین از قرارداد عقد شده، دولت کانادا از اسپانسر شونده و اسپانسر کننده نیز می­ خواهد تا قرارداد و agreement مجزایی را نیز عقد نمایند.

ویزای اسپانسرشیپ

مدارک لازم برای ویزای اسپانسرشیب کانادا

مدارک مختلفی از طرف فرد اسپانسرکننده و اسپانسرشونده برای ویزای اسپانسرشیپ کانادا نیاز است که در جدول زیر لیست شدند:

مدارک لازم برای اسپانسرکنندهمدارک لازم برای اسپانسرشونده
فرم‌های تکمیل شدهفرم‌های تکمیل شده
پرداخت آنلاین هزینه‌هامدارک شناسایی و پاسپورت
کپی سند ازدواجگواهی عدم سوپیشینه
اثبات رابطه خویشاوندی با حمایت شوندهگواهی معاینات پزشکی
کپی کارت اقامت دائماثبات رابطه خویشاوندی با حمایت کننده
گواهی اشتغال به کار در کانادا
گواهی حضور در کانادا در زمان اسپانسر بودن
اثبات تمکن مالی

مراحل اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا

در ادامه مراحل اصلی که باید برای دریافت ویزای اسپانسر شیپ طی کنید را توضیح دادیم:

  1. بررسی شرایط: در ویزای اسپانسرشیپ دو طرف وجود دارد: فرد اسپانسرکننده و فرد اسپانسرشونده. در این مرحله هر دو فرد باید بتوانند اثبات کنند که شرایط دریافت ویزای اسپانسرشیپ را دارند. شرایط به صورت مفصل در ادامه توضیح داده شده‌اند اما حداقل شرایط شامل حداقل سن 18 سال برای اسپانسرشونده، وضعیت مالی مدنظر دولت کانادا برای تمکن مالی و داشتن کارت اقامت دائم فرد اسپانسرکننده است.
  2. پکیج اپلای و تکمیل فرم: در این مرحله پکیج اپلای توسط اداره مهاجرت در اختیار متقاضیان اسپانسرشیپ قرار داده می‌شود. این پکیج شامل راهنمایی مسیر کلی، لیست مدارک ضروری و فرم‌هایی است که باید توسط اسپانسرشونده و اسپانسرکننده تکمیل شود، است.
  3. تکمیل مدارک: بعد از اینکه پکیج اپلای را تحویل گرفتید باید مدارک ضروری را تهیه و آماده کنید و سپس فرم‌های پرشده را به آن‌ها اضافه کنید.
  4. پرداخت هزینه: هزینه دریافت ویزای اسپانسرشیپ را میتوان به هزینه‌‌های ثابت و متغیر تقسیم کرد. هزینه‌های ثابت شامل هزینه پروسه دریافت ویزا، هزینه احراز هویت بیومتریک و هزینه‌های متغیر که بستگی به شرایط هر فرد متقاضی دارد مانند هزینه گواهی عدم سوپیشینه و معاینات پزشکی در موارد خاص.
  5. ارسال درخواست: طبق دستورالعمل موجود در پکیج اپلای متقاضیان می‌توانند هم به صورت آنلاین و با استفاده از ایمیل و هم از طریق ارسال فیزیکی از طریق پست، درخواست خود برای دریافت ویزا را ارسال کنند. آدرس ایمیل و مکانی که به صورت فیزیکی باید درخواست به آنجا ارسال شود نیز در پکیج اپلای ذکر شده است.
  6. تکمیل پرونده: در برخی موارد پیش می‌آید که اداره مهاجرت کانادا حین بررسی پرونده درخواست اسپانسرشیپ اطلاعات تکمیلی درخواست می‌کند که معمولا شامل احراز هویت بیومتریک، معاینه پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه است.

هزینه درخواست اسپانسرشیپ کانادا چقدر است؟

همانطور که در مرحله چهارم بخش پیشین در مورد هزینه‌ها گفتیم، هزینه‌های اصلی درخواست ویزای اسپانسرشیپ کانادا شامل هزینه پردازش درخواست بررسی، هزینه اقامت دائم، هزینه انگشت نگاری و هزینه معاینه پزشکی است. به طور کلی میتوان گفت که هزینه ویزای اسپانسرشیپ برای بزرگسالان حدود 1050 دلار و برای افراد زیر 18 سال حداقل 150 دلار است.

ویزای اسپانسرشیپ همسر برای کشور کانادا چگونه است؟

جایگاه همسر یکی از اصلی ­ترین بخش‌­ها در هر خانواده است. به­ همین سبب دولت کانادا با ویزای اسپانسرشیپ همسر کانادا این امکان را فراهم می ­آورد که اعضای یک خانواده بتوانند در کنار یک ­دیگر زندگی کنند. بر اساس ویزای اسپانسرشیپ همسر کانادا افرادی که اقامت دائم کشور کانادا را دارند یا سیتیزن این کشور محسوب می‌شوند، می­‌توانند اسپانسر همسر خود شوند و او از این طریق، می­‌تواند به کشور کانادا مهاجرت کند و در کنار همسر خود زندگی کند.

یکی از شرط‌های برخورداری از شرایط اخذ ویزای ازدواج و مهاجرت به کانادا این است که این زوج، حداقل یک سال باید با هم زندگی کرده باشند. بعد از اقدام برای مهاجرت، اداره­ مهاجرت کانادا، شرایط زوجین را بررسی می­ کند و تصمیم نهایی را به آن‌ها ابلاغ می ­کند.

سن فرد اسپانسر کننده باید بالای 18 سال باشد. این فرد در زمانی که اقامت دائم فرد اسپانسر شونده صادر می­ شود، باید ساکن کشور کانادا باشد. یکی دیگر از شرایط فرد اسپانسر کننده این است که باید تعهد دهد که تا سه سال قادر است تمام هزینه­ های زندگی فرد اسپانسر شونده را بدون قید و شرط پرداخت نماید. هم­ چنین اسپانسر کننده در سه سال اخیر نباید اسپانسر فرد دیگری شده باشد. یکی از شرایط اساسی برای اسپانسر شدن در کشور کانادا، این است که فرد نباید زندانی و ورشکسته شده باشد و جرم سنگینی را نیز مرتکب نشده باشد.

در کنار شروطی که برای اسپانسر کننده وجود دارد، شروطی نیز برای اسپانسر شونده وجود دارد. از جمله این که سن او بالای 18 سال باشد. نداشتن سابقه­ کیفری نیز یکی دیگر از فاکتورهایی است که برای مهاجرت به کشور کانادا، حتما مورد نظر قرار می­ گیرد. فرد اسپانسر شونده باید معاینات پزشکی را پشت سر بگذارد و باید به اداره­ مهاجرت کانادا اثبات نماید که این ازدواج فقط برای اخذ اقامت دائم این کشور نبوده است.

چه روابطی را می ­توان به­ عنوان رابطه­­ همسر به ­شمار آورد؟

در واقع رابطه­ همسر که به آن spouse گفته می‌شود، به این معنا است که دو نفر با یک ­دیگر ازدواج رسمی کرده باشند. ازدواج در بسیاری از کشورها قالب مشترکی دارد و مشابه است. این ازدواج علاوه بر این که باید مطابق قوانین ازدواج در کشور کانادا باشد، باید از قوانین ازدواج در کشور مبدا نیز پیروی نماید. زوجین نیاز است تا برای ازدواج خود، سندی نیز به اداره­ مهاجرت کشور کانادا ارائه نمایند. هم­ جنس­گرا ها در صورتی‌که در کشور کانادا ازدواج کرده باشند، رابطه­­ همسری آن­ ها مورد قبول است. در غیر این صورت باید از روش ­هایی که در ادامه به شرح آن ­ها می ­پردازیم، استفاده نمایند.

یکی از این روابط که زیر شاخه­ رابطه­ همسری قرار می­ گیرد، common-law partner است. این بدان معنی است که زوجین باید به­  مدت یک سال در کنار هم زندگی کرده باشند. دیگری conjugal partner است. این نوع از ارتباط می ­تواند بین مرد و زن یا بین هم­ جنس­گرا‌ها باشد. فرد اسپانسر‌کننده در این شرایط باید دلیل موجهی داشته باشد که طرفین نتوانستند با یک ­دیگر زندگی کنند. این دلیل می­ تواند عدم به رسمیت شناختن ازدواج هم ­جنس­گرایان در کشور مبدا باشد. شرط دیگر این است که طرفین ارتباط بیش از یک سال به یک ­دیگر وابستگی داشتند و بین آن‌ها ارتباط برقرار بوده است. برای این مسائل می­ توانید مدارکی مانند حساب ­های بانکی مشترک را ارائه دهید.

ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ

ویزای اسپانسرشیپ برای همسر در چه مواردی ممنوع است؟

ویزای اسپانسرشیپ همسر کانادا، در کنار این که می­‌تواند فرصت مناسبی را برای مهاجرت فراهم کند، می ­تواند محدودیت ­هایی هم داشته باشد. به ­عنوان مثال اگر یکی از زوجین سن آن ­ها زیر 18 سال است، نمی ­توانند از طریق این ویزا اقدام به مهاجرت نمایند. در این شرایط نیاز است تا صبر کنند تا سن هر کدام از آن­ ها به بالای 18 سال برسد. در صورتی که هدف از ازدواج ویزای اسپانسرشیپ باشد و در واقع ازدواج واقعی نباشد، این امکان وجود ندارد تا از طریق ویزای اسپانسرشیپ، فرآیند مهاجرت به کشور کانادا صورت گیرد.

یکی از حالت ­هایی که ممکن است برای هر کس به ­وجود آید، جدا شدن از همسر پس از مهاجرت است. از این رو قانونی که در این شرایط وجود دارد، این است که فرد اسپانسر کننده تا سه سال و فرد اسپانسر شونده تا پنج سال اجازه ندارد اسپانسر شخص دیگری شود.

ازدواج باید در کشور مبدا و در کانادا مورد قبول باشد. ممکن است ازدواج شما در کشور مبدا مورد قبول واقع نشود. این امکان وجود دارد که باز هم بتوانید از ویزای اسپانسرشیپ استفاده نمایید. اما در صورتی که ازدواج در کشور کانادا پذیرفته نباشد، نمی ­توانید از طریق ویزای اسپانسرشیپ اقدام به مهاجرت به این کشور نمایید.

در زمان مهاجرت اگر متاهل هستید، باید اسم همسر خود را در پرونده­ مهاجرتی خود بیان کنید. در غیر این صورت بعد این امکان وجود ندارد که اسپانسر همسر خود شوید و او از طریق ویزای اسپانسرشیپ به کشور کانادا مهاجرت نماید. از سویی دیگر، ازدواجی که از راه دور صورت گیرد نیز مورد قبول نیست و باید چارچوب ­های کشور کانادا در ارتباط با آن، رعایت گردد.

چه تفاوتی بین ویزای اسپانسرشیپ outland و inland وجود دارد؟

ویزای اسپانسرشیپ outland به این معنا است که همسر شما خارج از کانادا زندگی می ­کند و تا وقتی که پرونده مهاجرتی شما و همسرتان بررسی شود، می­ توانید با همسرتان زندگی کنید. پس از اخذ ویزای اسپانسرشیپ و طی نمودن مراحل مهاجرتی، می ­توانید هر دو در کشور کانادا زندگی نمایید. در مقابل در ویزای اسپانسرشیپ inland، در شرایطی است که همسر شما همراه با خودتان در کشور کانادا زندگی می­ کند. پس از طی کردن مراحل اسپانسر شدن، همسر شما مجوز کار یا work permit را دریافت می­ کند و می ­تواند کسب درآمد نماید.

اتفاقات بعد از سابمیت کردن پرونده اسپانسرشیپ همسر

در هنگام سابمیت کردن پرونده­ مهاجرتی همسر خود تلاش کنید تا تمام مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید  در بسیاری از مواقع، اداره­ مهاجرت کانادا اعلام می کند که در مدارک ارسالی، نقص وجود دارد. در این شرایط نیاز است تا شما مجددا، نقص موجود را برطرف نمایید. پس از سابمیت کردن تمام مدارک، اداره­ مهاجرت کانادا پرونده­ همسر شما را بررسی می­ کند. این بررسی به­ طور کلی چیزی در حدود 12 ماه طول می­ کشد که در زمان با احتساب بررسی نقصی مدارک است.

در زمانی که اداره­ مهاجرت، مشغول بررسی پرونده­ مهاجرتی است، همسر شما تا 30 روز زمان دارد تا انگشت­ نگاری و معاینات پزشکی مورد نیاز را انجام دهد در این شرایط ممکن است نیاز باشد تا همسر شما مصاحبه حضوری نیز داشته باشد. در سال ­های اخیر، کشور کانادا ظرفیت خود را برای اسپانسرشیپ‌­ها خانوادگی بالا برده است و این مسئله می­ تواند فرآیند مهاجرت از این طریق را اندکی آسان ­تر نماید.

چه قوانینی برای بعد از مهاجرت از طریق ویزای اسپانسرشیپ وجود دارد؟

فرد اسپانسرکننده موظف است تا سه سال تمام هزینه ­های زندگی همسر خود را پرداخت کند و از او حمایت مالی نماید. اسپانسر‌کننده نمی­ تواند پس از مهاجرت همسر خود، در صورت جدایی، تا پنج سال اسپانسر همسر دیگری شود. اگر مدت زمان زندگی زوجین کمتر از دو سال باشد و در این زمان فرزندی نداشته باشند، پس از آن که ویزای اسپانسرشیپ همسر به فرد اسپانسر‌کننده داده شد، باید به ­مدت دو سال با یک­دیگر زندگی کنند. در غیر این صورت اقامت دائم کشور کانادا از فرد اسپانسر شونده گرفته خواهد شد  در این شرایط ممکن است وضعیت نا مساعدی به ­وجود آید و شخص مورد آزار و اذیت خانگی قرار گیرد که در این شرایط، این قانون اجرا نخواهد شد.

در چه شرایطی ویزای اسپانسرشیپ همسر تعلیق می­ شود؟

اگر فردی که اسپانسر می­ کند، به­ دلیل ارتکاب به جرمی، تا مدت 10 سال به زندان محکوم شود، ویزای اسپانسرشیپ همسر او تعلیق می ­شود  در صورتی که فرد اسپانسرکننده برای آن که بتواند به کشور کانادا وارد شود، inadmissible شود، یا در وضعیتی قرار گیرد که در نتیجه­­ آن پاسپورت کانادایی خود را از دهد، موجب تعلیق ویزای اسپانسرشیپ خواهد شد.

در برخی از موارد ممکن است اوضاع پیچیده­ تر شود و اداره­ مهاجرت از نظر مسائل امنیتی، حقوق بشر یا جرم و جنایت، برای فرد نامه­­ inadmissible بودن صادر نماید در این شرایط تا بررسی وضع موجود، ویزای اسپانسرشیپ همسر وی به حالت تعلیق در می ­آید و پیگیری ­های لازم انجام می­ گیرد.

در چه شرایطی ویزای اسپانسر کردن همسر را می ­توان کنسل کرد؟

تنها یک راه وجود دارد که می­ توان از آن طریق ویزای اسپانسرشیپ همسر را کنسل کرد و آن هم در حالتی است که فرد اسپانسر شونده، کارت اقامت خود را دریافت نکرده باشد. در این شرایط فرد اسپانسر کننده می­ تواند به­ صورت آنلاین درخواستی را ارائه کند و در آن، درخواست کنسل کردن اقامت و ویزای اسپانسرشیپ همسر خود را بدهد. در غیر این صورت اگر کارت اقامت دائم دریافت شده باشد، امکان کنسل کردن آن وجود ندارد و فرد اسپانس کننده متعهد است تا هزینه ­های زندگی همسر خود را تا سه سال، پرداخت نماید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا

شرایط کار یا تحصیل فرد اسپانسر شونده چگونه است؟

مدت زمان مشخصی نیاز است تا فرد اسپانسر‌شونده، بتواند اقامت دائم خود را دریافت نماید. در این زمان فرد باید شرایط مهاجرتی خود را داشته باشد. بدون داشتن ویزا یا اقامت، اسپانسر شونده اجازه­ کار یا تحصیل را در کشور کانادا ندارد و باید این مدارک را داشته باشد. در شرایطی ممکن است فرد پیش از این از طریق ویزای دیگری مانند ویزای تحصیلی کانادا یا ویزای کاری کانادا مهاجرت کرده باشد. در این شرایط می ­تواند تا مدت زمان قانونی، از اعتبار آن ویزا استفاده کند و با توجه به آن به فعالیت بپردازد.

چه مدت طول می ­کشد تا ویزای اسپانسرشیپ همسر بررسی شود؟

بررسی مدارک و اخذ ویزا، در بعضی موارد ممکن است در زمان نسبتا کوتاهی انجام شود اما به ­طور معمول این اقدامات زمان زیادی می ­برد. به ­همین علت نمی­ توان زمان مشخصی را برای آن تعیین و پیش­ بینی کرد. بررسی مدارک و صدور ویزا معمولاً سه بخش دارد که در ادامه به آن­ ها اشاره می­ شود.

در مر­حله­ اول، پرونده در ویزا آفیس که در کشور کانادا قرار دارد، بررسی می ­شود. این فرآیند 28 روز زمان می ­برد و طی این زمان قبولی اسپانسر اعلام می ­شود. در مرحله­ دوم پرونده­ افرادی که متقاضی اقامت در استان کبک هستند، مورد بررسی قرار می­ گیرد. زمانی که نیاز است تا کبک نامه­ ویزا آفیس اول را تایید کند، حدود 30 روز است. در ادامه نیز تاییدیه­­ آن را برای آفیس بعدی یعنی ایران­-آنکارا بفرستد. در انتها نیز بررسی پرونده­ مهاجرتی و مدارک اسپانسر شونده انجام می ­شود که کمتر از 15 ماه زمان خواهد برد. همه­ مراحل مهاجرتی از ابتدا تا اخذ ویزا در کشور ترکیه و شهر آنکارا انجام خواهد شد.

ویزای اسپانسرشیپ

ویزای اسپانسرشیپ والدین

 

بسیاری از افرادی که به کانادا مهاجرت می­ کنند، پس از مدتی اقدام به اسپانسر شدن برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود می­ کنند. برای اقدام از طریق ویزای اسپانسرشیپ نیاز است تا متقاضیان در یک سیستم انتظار ثبت ­نام کنند. پس از آن باید منتظر بمانند تا دعوتنامه از طریق اداره­ مهاجرت برای آن ­ها ارسال شود. پس از آن که این دعوتنامه را دریافت کردند، تا 90 روز فرصت دارند تا پرونده­ کامل اسپانسرشیپ را در اختیار اداره­ مهاجرت قرار دهند. ممکن است شرایطی به ­وجود آید که افراد از طریق دعوتنامه و شرایط مربوط به آن، اقدام نکنند. برای آن که این پرونده فعال بماند، نامه ­ای به افراد اسپانسر کننده داده می ­شود تا بدان وسیله، تمایل خود را برای اسپانسر کردن والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود در سال آینده نیز، اعلام کنند.

اگر شما هم قصد دارید والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود را از روش مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ به کانادا بیاورید، در وهله­ اول باید اقامت دائم این کشور را داشته باشید یا به ­عنوان سیتیزن در کانادا اقامت داشته باشید یا وضعیت اقامت شما در کانادا first nation باشد. سن شما باید بالای 18 سال باشد و علاوه بر این که از عهده­ خرج و مخارج خود بر می ­آیید، این تمکن مالی را داشته باشید که بتوانید هزینه ­های زندگی والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود را نیز، پرداخت نمایید. به ­همین سبب باید به دولت کانادا اثبات کنید که از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستید. ممکن است درآمد شما به اندازه­ ای نباشد که بتوانید از پس هزینه ­های زندگی افراد دیگر بر آیید. به ­همین دلیل نیاز است پیش از هر اقدامی برای اسپانسرکردن، از وضعیت مالی خود مطمئن شوید.

شرایط اسپانسر شدن در کانادا

اولین شرطی که اسپانسر کننده باید داشته باشد این است که باید فرزند یا نوه­ افراد اسپانسر شونده باشد تا بتواند از طریق ویزای اسپانسرشیپ اقدام کند. شما باید به ­عنوان اسپانسر کننده تعهد دهید که تا مدت 20 سال می­ توانید از والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود حمایت مالی داشته باشید. در صورتی که این افراد به کمک هزینه برای زندگی خود نیاز داشته باشند، شما مسئول آن هستید.

برای آن که بتوانید اسپانسر فرد دیگری باشید، باید حداقل درآمد را داشته باشید. حداقل درآمدی که در این شرایط تعریف می­ شود، 30% + LICO آن است. درآمد فرد اسپانسر کننده، در سه سال پیش از درخواست اسپانسرشیپ بررسی می­ شود و میانگین آن در نظر گرفته می­ شود. در این شرایط درآمد یک زوج را نیز می ­توان با هم جمع زد.

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ

فرد اسپانسر شونده چه شرایطی باید داشته باشد؟

فرد اسپانسر‌شونده باید اثبات کند که پدر، مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ فرد اسپانسر کننده است. این فرد به ­عنوان بازدید کننده باید حق ورود به کانادا را داشته باشد. برای مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ، باید سندی که نشان­ دهنده­ خرید بیمه­ درمانی برای یک سال در کانادا است را، داشته باشد. علاوه بر تمام این مدارک، باید تست پزشکی مورد تایید اداره­­ مهاجرت را نیز، به آن­ ها ارائه نماید.

هنگامی که شما به ­عنوان اسپانسرکننده تعهد می­ دهید، این تعهد بی­ قید و شرط است. به ­همین دلیل باید به تمامی شرایط و ضوابط آن آگاه باشید. در صورتی که یک زوج اسپانسر شوند و پس از مدتی از هم جدا شوند، باز هم هر دو آن­ ها باید نسبت به تعهدی که امضا کردند، پایبند باشند. چنانچه از اسپانسر بودن پشیمان شدید، باید انصراف از آن را پیش از صدور اقامت دائم اعلام نمایید. چرا که پس از آن باید به تعهداتی که داده­ اید، عمل نمایید.

هزینه‌های مورد نیاز برای ویزای اسپانسرشیپ

چه افرادی نمی ­توانند اسپانسر والدین خود باشند؟

ممکن است شما نیز مانند بسیاری از افراد به دولت بدهی داشته باشید. در این شرایط نمی ­توانید اسپانسر والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود باشید. بعضی از شهروندان کانادایی، از دولت این کشور کمک هزینه (ولفر) دریافت می­ کنند. این در حالی است که این افراد از لحاظ جسمی ناتوان نیستند. در این شرایط این فرد نمی ­تواند تقاضای ویزای اسپانسرشیپ برای والدین خود بدهد.

اگر فرد علیه یکی از اقوام درجه­ یک خود جرمی جدی مرتکب شده باشد، از ویزای اسپانسرشیپ محروم می ­شود و والدین او نمی­ توانند به این واسطه به کشور کانادا مهاجرت کنند. هم ­چنین اگر فرد به دلیل جرم یا جنایتی در زندان باشد یا پلیس کانادا حکم تعقیب او را صادر کند، امکان ویزای اسپانسرشیپ وجود نخواهد داشت.

حداقل درآمد موردنیاز یکی از شرایط اصلی برای اسپانسر کردن است. اگر میانگین درآمد شما در سه سال اخیر 30% + LICO نباشد، نمی­ توانید تقاضای اسپانسر کردن بدهید . والدین شما از این طریق قادر به مهاجرت به کشور کانادا نخواهند بود.

 ویزای اسپانسرشیپ فرزندان

وابستگی بین فرزندان و والدین زیاد و غیر قابل انکار است. به ­همین دلیل یکی از انواع ویزای اسپانسرشیپ که تقاضای زیادی برای آن وجود دارد، ویزای اسپانسرشیپ فرزندان است. این ویزا نیز مانند ویزای اسپانسرشیپ همسر و والدین شرایط و قوانین خاص خود را دارد و در صورت دارا بودن شرایط موجود، فرزندان می ­توانند از طریق ویزای اسپانسرشیپ به کشور کانادا مهاجرت نمایند.

فرد اسپانسر کننده برای ویزای اسپانسرشیپ فرزندان چه شرایطی باید داشته باشد؟

فرد اسپانسر کننده باید بالای 18 سال باشد و مقیم کانادا یا سیتیزن این کشور باشد و زمانی که برای ویزای اسپانسرشیپ اقدام می­ کند، باید در کانادا زندگی کند. این فرد نباید دچار ورشکستگی شده باشد و زندانی باشد. هم ­چنین نامه­ خروج از کانادا نیز نباید برای او ارسال شده باشد.

فرزندان ممکن است در رده­ های سنی مختلفی باشند. از این روی، حمایت مالی و تعهد به آن در این ویزا اهمیت بالایی دارد. پس از اخذ اقامت و اعمال ویزای اسپانسرشیپ برای فرزندان، فرد اسپانسرکننده تا 10 سال یا تا زمانی که فرزندش به سن 25 سالگی برسد، باید تعهد دهد که از او حمایت مالی می ­نماید و به نیاز ها و هزینه ­های زندگی او رسیدگی می­ کند. ممکن است پس از گذشت دو سال فرزند شما به 25 سالگی برسد. در این شرایط مدت زمان تعهد شما نیز برای حمایت مالی به پایان می ­رسد. در واقع هر کدام از این شرایط که زود تر برسند، قانون اعمال خواهد شد.

شرایط اسپانسر شدن در ویزای اسپانسرشیپ فرزندان

برای ویزای اسپانسرشیپ فرزندان به­‌طور کلی باید اثبات شود که فرد از نظر مالی به خانواده­­ی خود وابسته است. به­ همین منظور معمولاً محدودیت سنی وجود دارد. به این صورت که سن او باید کمتر از 19 سال باشد و متاهل نباشد. یا این که قبل از 19 سالگی دانشجوی تمام­ وقت بوده و از نظر مالی به خانواده­ خود وابسته است. اگر سن فرد اسپانسرشونده بالای 19 سال است و پیش از 19 سالگی ازدواج کرده و دانشجوی تمام­ وقت بوده است نیز، می ­تواند از ویزای اسپانسرشیپ استفاده نماید. این فرد حتی اگر پس از ازدواج نیز به خانوده­ خود از نظر مالی وابسته باشد هم می ­تواند از طریق ویزای اسپانسرشیپ فرزندان اقدام به مهاجرت نماید.

اگر سن فرزند شما بالای 19 سال است و از پیش از 19 سالگی به لحاظ مالی به شما وابسته است و در حال حاضر نیز توانایی جسمی و روحی برای استقلال ندارد، باز هم می ­تواند ویزای اسپانسرشیپ فرزندان را دریافت نماید.

رابطه­­ فرزندی چگونه تعریف می ­شود؟

مهم­ ترین تعریفی که برای اثبات رابطه­­ فرزندی ارائه می­شود، فرزند بیولوژیک است. اما در شرایطی ممکن است شما فردی را به فرزند ­خواندگی قبول کنید که در این صورت نیز می­ توانید با توجه به شرایط موجود، از ویزای کانادا از طریق اسپانسرشیپ فرزندان، اقدام به مهاجرت فرزند خود نمایید. برای اثبات رابطه­ فرزندی نیز مانند سایر نسبت ­ها، نیاز است تا مدارک موجود به اداره­ مهاجرت ارائه شود تا پرونده­ مربوط به آن مورد بررسی قرار گیرد.

شرایط اسپانسر شدن برای افراد ناتنی چگونه است؟

اگر در شرایطی قرار دارید که می­ خواهید اسپانسر والدین خود شوید و مادر شما نا تنی است، باید درخواست مهاجرت از سمت پدر شما داده شود و مادر نا تنی شما نمی ­توانند درخواست­ کننده­ اصلی برای ویزا و مهاجرت باشد. اگر خواهر یا برادر نا تنی دارید، در فرآیند مهاجرت آن ­ها به‌­صورت یک کودک وابسته در نظر گرفته می ­شوند.

در رابطه با درخواست پدربزرگ و مادربزرگ نا تنی نیز باید دقت داشته باشید که یکی از آن­ ها به ­عنوان درخواست­ کننده­ اصلی است و دیگری به ­عنوان یک فرد وابسته می ­تواند از طریق ویزای اسپانسرشیپ به کشور کانادا مهاجرت نمایند. در صورتی که پدر ناتنی و مادر تنی شما نیز بخواهند به این کشور مهاجرت نمایند، درخواست ­کننده­ اصلی باید مادر شما باشد و پدر ناتنی به ­واسطه­ مادر، امکان مهاجرت را به کشور کانادا خواهد داشت.

آیا اعضای دیگر خانواده هم می ­توانند از طریق ویزای اسپانسرشیپ مهاجرت نمایند؟

بسیاری از افراد شامل نسبت­‌های خانوادگی گفته شده نمی ­شوند اما می­ خواهند مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ داشته باشند. در ارتباط با این دسته از افراد می­ تواند گفت که فرد اسپانسر کننده واجد شرایط می ­تواند اسپانسر برادر زاده، خواهر زاده و نوه­ خود شود، در صورتی که این فرد همسر یا سرپرست نداشته باشد و سن او زیر 18 سال باشد.

در چه شرایطی ممکن است نتوانید اسپانسر فرد جدیدی شوید؟

قوانین مهاجرت در کشور کانادا چارچوب ­های مشخصی دارد و شرایط افراد به­ خوبی در آن در نظر گرفته می­ شود. اگر شما به­ عنوان فرد اسپانسر کننده تعهدی داده باشید و به آن عمل نکرده باشید، این اجازه به شما داده نمی­ شود که اسپانسر فرد جدیدی شوید اگر دادگاه کانادا به این مسئله رای دهد که شما قادر نیستید alimony یا کمک خرج فرزند خود را پرداخت نماید، ممکن است نتوانید اسپانسر فرد دیگری شود و دولت کانادا این اجازه را به شما ندهد.

اگر شما در ارتباط با اقوام و خویشان خود جرمی مرتکب شده باشید، یا در زمینه­ امور و مسائل جنسی گناه کار و مقصر شناخته شوید، ممکن است نتوانید اسپانسر کسی شوید و ویزای اسپانسرشیپ، از این طریق صادر نخواهد شد.

بسیاری از شهروندان کانادایی به ­دلیل ازکار افتادگی از دولت کانادا درخواست کمک هزینه می­ نمایند. اما اگر دلیل شما برای دریافت کمک هزینه چیزی جز از کار افتادگی است، به این معنی است که نمی­ توانید از فرد دیگری حمایت مالی نمایید و اسپانسر او شوید. البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که وام­ ها و بورس ­های دولتی شامل این مسئله نمی­ شوند. در واقع دریافت welfare است که برای اسپانسر شدن شما مشکل به ­وجود می ­آورد.

اگر پیش از این اسپانسر فرد دیگری شده باشید و او از دولت کانادا تقاضای کمک هزینه کرده باشد، ممکن است شما برای اسپانسر شدن برای فرد دیگری با مشکل رو به ­رو شوید. چون فرد اسپانسر کننده تعهد می ­دهد که از اسپانسر شونده حمایت مالی کند، باید کمک هزینه ­هایی که دولت کانادا به اسپانسر شونده می ­دهد را، به دولت بازگرداند.

دلایل ریجکت شدن پروسه اسپانسرشیپ کانادا

برنامه اسانسرشیپ کانادا هم میتواند مانند بقیه مسیر‌های مهاجرتی ریجکت شود. اما دلایلی که باعث میشود پرونده متقاضی برنامه اسپانسرشیپ رد شود را در ادامه خواهیم دید:

  • ارائه مدارک ناقص متقاضی
  • عدم داشتن توانایی مالی
  • عدم اثبات استمرار و اصالت رابطه در پروسه اسپانسرشیپ
  • عدم تطابق شرایط متقاضی با شرایط کلی برنامه اسپانسرشیپ کانادا

حداقل درآمد برای اسپانسرشیپ کانادا چه قدر است؟

برای این که اسپانسر شوید و نزدیکان شما بتوانند ویزای اسپانسرشیپ کانادا دریافت نمایند، نیاز است تا شرایط مالی خوبی داشته باشید. برای این منظور باید حداقل حقوق یا همان MNI را دریافت نمایید. وقتی تقاضای اسپانسر شدن خود را به اداره­ مهاجرت کانادا ارائه می­ دهید، باید اثبات کنید که از تمکن مالی خوبی برخور دارید و از پس هزینه ­های خود و اسپانسر شونده بر می ­آیید. اگر این شرط رعایت نشود، درخواست شما در همان ابتدا رد خواهد شد.

سوپر ویزای کانادا

در شرایط دیگری ممکن است خانواده­­ شما به ­جای اقامت در کشور کانادا بخواهند فقط چند بار در سال بتوانند به شما سر بزنند و مدت زمان محدودی را در این کشور بگذرانند. از همین روی دولت کانادا برنامه­ مشخصی را برای این افراد ارائه داده است. والدین، فرزندان، پدربزرگ و مادربزرگ شما می ­توانند با استفاده از سوپر ویزای کشور کانادا به این کشور سفر نمایند. سوپر ویزا به این شکل است که این افراد می­توانند ویزایی به­ مدت 10 سال اخذ نمایند و در هر بار سفر به کانادا 2 سال اجازه­ اقامت داشته باشند.

سخن آخر

کشور کانادا از جمله کشور هایی است که سالانه افراد زیادی برای مهاجرت به این کشور اقدام می ­کنند. در کشور کانادا شهروندان از رفاه مناسبی برخوردار هستند و می ­توانند از طریق ویزای اسپانسرشیپ کانادا، سایر اعضای خانواده­ خود را نیز به این کشور ببرند. به­‌طور معمول ویزای اسپانسرشیپ شامل حال همسر، فرزندان، والدین و پدربزرگ و مادربزرگ می­ شود. فرد اسپانسر کننده باید تعهد دهد که از افراد اسپانسر شونده، بر حسب نسبتی که دارد، حمایت مالی خواهد کرد و این افراد پس از مهاجرت نیز، در شرایط مطلوبی زندگی خواهند کرد.

برای مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ، باید شرایط و چارچوب ­های خاصی در نظر گرفته شود و پرونده­ مهاجرتی افراد با دقت زیادی بررسی می ­شود. از این روی با توجه به زمان­ بر بودن روند مهاجرت، بهتر است پیش از اقدام برای این کار، از شرایط و ضوابط آن به ­خوبی آگاه شوید. از آن جایی که ممکن است نقص مدارک روند مهاجرت شما را طولانی ­تر نماید، هنگام فرستادن مدارک باید اطمینان حاصل کنید که تمام آن ­ها را به ­خوبی جمع ­آوری کرده­ اید. فرد اسپانسر کننده هم باید تمکن مالی خود را به اداره مهاجرت کشور کانادا اثبات نماید تا بتواند اسپانسر اعضای خانواده­ خود باشد.

در کل مسیر مهاجرت و سفر به کانادا همراه شما هستیم. فقط کافی است روی فرم ارزیابی (رایگان) کلیک و آن را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در SEP Immigration فرم شما را بررسی کنند و نتیجه را خیلی سریع به شما اطلاع دهند.

آیا فرد اسپانسر کننده می‌بایست داخل کانادا باشد؟

اگر فرد سیتیزن کانادا باشد نیازی نیست داخل کانادا باشد و می‌تواند از خارج از کانادا هم اقدام نماید.

ازدواج با شهروند کانادایی دارای اقامت باعث دریافت اقامت دائم می‌شود؟

خیر، ازدواج با شهروند کانادایی نمی‌تواند باعث دریافت اقامت دائم برای فرد بشود.

    لوگو

    در شرکت سازمان مهاجرتی سپهر فلاحتی ما به شما اطمینان می دهیم که  شرایط مهاجرت کانادا را برایتان فراهم میکنیم.

    آدرس
    211 Finch Ave W, Toronto, ON, Canada M2R 1M2
    شماره تماس

    864-4224 (647) 1+